Novo
Novo
Novo
Novo
Novo
Novo
Novo
Novo
Novo
Novo

Pretraga!


Mailing lista


Prijavite se na našu mailing listu i budite u toku svih dešavanja vezana za naš salon!Usluge...

Novo

SHR LASERSKA EPILACIJA

Predstavljamo vam novi laser sa SHR tehnologiom za trajno uklanjanje dlačica. Prvi uredjaj koji ima programe za sve tipove kože, izrazito brzi tretmani i još mnogo toga, pročitajte opširnije.

opširnije...
Novo

Lasersko uklanjanje tetovaža

Lasersko uklanjanje tetovaža ND:YAG-laserom
Nd:YAG LASER za uklanjanje tetovaža je najbolji laser jer postiže najbolje rezlutate,djeluje isključivo na pigment. Nema oštećenja okolnog tkiva niti ikakvog krvarenja.

opširnije...
Novo

Epilacija diodnim laserom

Epilacija diodnim laserom najnovije generacije je dosada najveca revolucija kod trajnog uklanjanja dlacica. 
Metoda je posebna po tome sto se 10-12 puta prelazi preko dlačica,dok svi drugi uredjaji (IPL-metoda fotoepilacije) prelaze samo jednom.

opširnije...
Novo

Dijamantna mikrodermoabrazija

Mehaničko skidanje površinskih izumrlih slojeva kože uz pomoć sonde sa dijamantskom glavom i vakumom koji ujedno vrši i vakum masažu, smanjuje proširene pore, smanjuje pjege , male bore i poboljšava tonus kože.

opširnije...

Šišanje vrućim makazama – wellness thermocut

U salonu „Šiško“ želimo da vam predstavimo posebnu uslugu šišanja, wellnes tretman za šišanje-vrućim makazama. Wellness thermocut ili vruće šišanje je „wellnes“ tretman za kosu. Vruće makaze djeluju terapeutski na kosu. 

opširnije...

Redukcija celulita readiofrekventnom energijom

Nikakvim vježbama nećemo uspjeti razbiti celulit. Masaža moze da dovede do privremeno boljeg stanja ali bez dodavanja energije frekventne nećemo uspjeti eliminisati celulit. 

opširnije...

Botox za kosu

Prve asocijacije na rijec Botox vjerovatno su razne injekcije i ubrizgavanje istih u borbi protiv bora, međutim vjerovali ili ne postoji i botoxs za kosu, a šta botoxs za kosu podrazumjeva pogledajte našu video prezentaciju.

opširnije...

Minival trepavica

Ovaj tretman se preporučuje klijentima koje imaju ravne i kratke trepavice, kao i onima koji imaju problem sa alergijom na šminku.

Period u kojem je najzahvalnije raditi ovaj tretman je svakako početak ljeta jer na more ne moramo nositi ništa od šminke npr.(maskaru,kreon).

opširnije...

Foto epilacija IPL-RF E-light

„Za lepotu je potrebno i da se malo potrudimo!“. Brijanje koje nervira, depilacija i ponovno depiliranje će postati stvar prošlosti.

opširnije...

PUSH UP MINI VAL

Jeste li znali da minival ne mora biti uvijek onako sitan? Naprotiv, može djelovati kao vaša prirodno kovrčava kosa. U frizersko kozmetičkom salonu ŠIŠKO možete dobiti uslugu Push Up Mini Val bez oštećenja kose, sigurno ćete biti zadovoljni.

opširnije...

Facebook...

Brojač posjeta

032094
Posjeta danas : 15
Ovog mjeseca : 328
Ukupno posjeta : 32094
Vaša IP adresa: 195.3.144.86
Developed by SamaDesign

Poklon bon

Frizersko-kozmetički salon “ŠIŠKO” Banja Luka

Obradujte svoje najmilije u vrijednosti koju Vi želite.