Depilacija

Komentari su isključeni na Depilacija
depilacija
Depilacija se vrši toplim i hladnim voskom. Najoptimalniji vremenski raspored je jednom mjesečno i to poslije mjesečnog ciklusa, jer je pojačan rad hormona pre i tokom ciklusa koji utiču na ubrzan rast dlačica. Redovnom depilacijom postiže se to da dlačice postaju redje i tanje.

Imajte na umu da je dlakvost usko povezana sa hormonima pa poslije tridesete možete očekivati pojačanu dlakavost iako ste redovno radili depilaciju. Kao i to da će vam se dlačice pojaviti i na onim mjestima na kojima ih niste imali kao što su stomak, ruke, dijelovi lica i sl. Bezbolna depilacija ne postoji pa se prije depilacije psihički pripremite i setite se stare dobre izreke „za ljepotu mora da se trpi“.

Depilacija - Kozmetički salon u Banja LuciFrizersko-kozmetički salon Šiško koristi kvalitetne preparate i u njemu rade iskusni kozmeticari.

Dijelovi tijela koji se najčesće depiliraju su: noge, ruke, stomak, dijelovi lica (naušnice, brada, obrve).

Neke žene imaju dlačice i na bradavicama, ovaj dio tijela ne smijete depilirati da ne bi ste ugrozili svoje zdravlje.

NARUČITE SE U ŠIŠKO SALONU

Dlačice na bradavicama sijecite makazicama. Vrlo je opasno depilirati dlačice koje niču iz mladeza ili svezih ožiljaka. Može doći do urastanja dlake i na taj način dobroćudni tumor (mladez) se može aktivirati.

Ove dlačice takodje sijecite makazicama, pri tom znajte da će sledeći put izrasti više njih i biće jače, pa ako mijesto nije toliko očigledno ili su dlačice jedva vidljive nemojte ih uklanjati ni na ovaj način.

Takodje nije preporučljivo depilirati ni pazuhe ako ste ih godinama uklanjali brijanjem. Ako ste mladi i jos se niste latili brijača uradite depilaciju pazuha i nastavite jednom mjesečno jer je korijen slab i opasnost je manja a učinak je odličan, čista i glatka koža ispod pazuha.

 
 

Komentari

Poštovani posjetioci obavještavamo Vas da odgovori na komentare mogu da kasne nekoliko dana, te Vas molimo (ukoliko želite brz odgovor) da nas kontaktirate putem mejla ili telefona dostupnim na kontakt stranici. Vaš Šiško.

Comments are closed.

 
Frizersko kozmetički salon “Šiško“ Banjaluka.

Frizersko kozmetički salon “Šiško“ Banjaluka.

Frizersko Kozmetički Salon ŠIŠKO je pravo mjesto za Vas, kada su u pitanju frizerske i kozmetičke usluge najbolji smo u gradu.

Naši iskusni frizeri i kozmetičari pružiće Vam vrhunsku profesionalnu uslugu bez obzira da li to bilo: farbanje kose, nadogradnja kose, depilacija, liječenje akni, nadogradnja noktiju, svečana frizura, pedikir ili manikir, masaža, korekcija ili farbanje obrva, regeneracija kose ili neka druga vrsta frizerskih i kozmetičkih usluga.

Vaš frizersko kozmetički salon ŠIŠKO Banja Luka.

 

Pretraga!


Usluge...

Novo

Kriolipoliza – tretman zamrzavanja masnih naslaga

Kriolipoliza, najpopularnija neinvazivna metoda uklanjanja masnih naslaga. Kombinovanjem kriolipolize i vakumske dijatermije, u samo 4 do 6 tretmana, Cryodin Supreme vas bezbolno riješava masnih naslaga i celulita.

opširnije...

Griz oko očiju ili na licu (MILIE)

Griz oko očiju ili na licu (milie) su bijele tvrde tačkice koje nastaju tako što keratin koji proizvodi koža, ostane zarobljen ispod površine kože stvarajući malu cistu u obliku bijelih tačkica (primarne milie) ili nakupine masti i loja (sekundarne milie).

opširnije...

Uklanjanje hemangioma

Hemangiomi su benigne promjene na koži nastale od endotelnih ćelija koje oblažu krvne sudove, obeležena povećanim brojem normalnih ili abnormalnih krvnih sudova ispunjienih krvlju. Hemangiomi nastaju abnormalnom prolefiracijom endotelnih ćelija krvnih sudova i dijele se na kapilarne i kavernozne hemangiome.

opširnije...

Uklanjanje kurjeg oka

Kurje oko je stečena keratodermija koja predstavlja ograničeno zadebljanje kože belo-žućkaste boje sa tvrdom i veoma osetljivom centralnom zonom. Ovo centralno zadebljanje nastaje usled hiperkeratoze, koja se kao trn prostire u dubini epiderma i veoma je bolno.

opširnije...

Uklanjanje Ksantelazmi

Ksantelazme (Xanthelasma palpebrarum) su benigne promene na koži, mekane na dodir, koje se manifestuju u vidu pločastih oblika žućkasto bele boje, ravne ili blago površinski izdignute iznad nivoa kože. Najčešće se javljaju na koži kapaka, odnosno u unutrašnjem uglu oka, vremenom se uvećavaju i mogu se formirati na više mesta.

opširnije...
Novo

Lasersko uklanjanje kondiloma

salonu Šiško Banjaluka na koži uklanjanje kondiloma vrši se laserom. Laserski zrak prodire do korjena kondiloma, na tretiranom mjestu se pravi zaštitna krastica nakon koje ostaje mlada koža koja se revitalizuje. Broj tretmana je individualan, jer zavisi od otpornosti organizma. Zakažite besplatne konsultacije, a naši estetičari će Vam pružiti najbolje rješenje za Vaš problem i uputiti savjete za prevenciju zaštite od kondiloma.

opširnije...
Novo

Lasersko uklanjanje fibroma

Uklanjanjem fibroma se sprečava dalje širenje virusa po koži, sprečavaju se iritacije koje dovode do različitih povreda i komplikacija koje mogu nastati ukoliko se fibrom nalazi na mestu koje je podložno konstantnom trenju.

opširnije...
Novo

Lasersko uklanjanje bradavica

Bradavice su virusna zarazna oboljenja koja nastaju kada se telo inficira nekim od humanog papiloma HPV virusa.

opširnije...

Lasersko uklanjanje izraslina na koži

Vrlo je važno da se sve promjene na koži redovno kontrolišu jer pojedine izrasline mogu izgledati kao dobroćudne, a u stvari da ukazuju na prisustvo virusa u organizmu.

opširnije...
Novo

Maderoterapija (maderotherapy) masaža oklagijama

Maderoterapija je poseban vid anticelulit masaže, koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim oklagijama, rolerima i kupama!

opširnije...

Facebook

Brojač posjeta