Depilacija
depilacija
Depilacija se vrši toplim i hladnim voskom. Najoptimalniji vremenski raspored je jednom mjesečno i to poslije mjesečnog ciklusa, jer je pojačan rad hormona pre i tokom ciklusa koji utiču na ubrzan rast dlačica. Redovnom depilacijom postiže se to da dlačice postaju redje i tanje.

Imajte na umu da je dlakvost usko povezana sa hormonima pa poslije tridesete možete očekivati pojačanu dlakavost iako ste redovno radili depilaciju. Kao i to da će vam se dlačice pojaviti i na onim mjestima na kojima ih niste imali kao što su stomak, ruke, dijelovi lica i sl. Bezbolna depilacija ne postoji pa se prije depilacije psihički pripremite i setite se stare dobre izreke „za ljepotu mora da se trpi“.

Depilacija - Kozmetički salon u Banja LuciFrizersko-kozmetički salon Šiško koristi kvalitetne preparate i u njemu rade iskusni kozmeticari.

Dijelovi tijela koji se najčesće depiliraju su: noge, ruke, stomak, dijelovi lica (naušnice, brada, obrve).

Neke žene imaju dlačice i na bradavicama, ovaj dio tijela ne smijete depilirati da ne bi ste ugrozili svoje zdravlje.

NARUČITE SE U ŠIŠKO SALONU

Dlačice na bradavicama sijecite makazicama. Vrlo je opasno depilirati dlačice koje niču iz mladeza ili svezih ožiljaka. Može doći do urastanja dlake i na taj način dobroćudni tumor (mladez) se može aktivirati.

Ove dlačice takodje sijecite makazicama, pri tom znajte da će sledeći put izrasti više njih i biće jače, pa ako mijesto nije toliko očigledno ili su dlačice jedva vidljive nemojte ih uklanjati ni na ovaj način.

Takodje nije preporučljivo depilirati ni pazuhe ako ste ih godinama uklanjali brijanjem. Ako ste mladi i jos se niste latili brijača uradite depilaciju pazuha i nastavite jednom mjesečno jer je korijen slab i opasnost je manja a učinak je odličan, čista i glatka koža ispod pazuha.

 
 

Komentari

Poštovani posjetioci obavještavamo Vas da odgovori na komentare mogu da kasne nekoliko dana, te Vas molimo (ukoliko želite brz odgovor) da nas kontaktirate putem mejla ili telefona dostupnim na kontakt stranici. Vaš Šiško.

Odgovorite

AntiBot pitanje: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

 
Frizersko kozmetički salon “Šiško“ Banjaluka.

Frizersko kozmetički salon “Šiško“ Banjaluka.

Frizersko Kozmetički Salon ŠIŠKO je pravo mjesto za Vas, kada su u pitanju frizerske i kozmetičke usluge najbolji smo u gradu.

Naši iskusni frizeri i kozmetičari pružiće Vam vrhunsku profesionalnu uslugu bez obzira da li to bilo: farbanje kose, nadogradnja kose, depilacija, liječenje akni, nadogradnja noktiju, svečana frizura, pedikir ili manikir, masaža, korekcija ili farbanje obrva, regeneracija kose ili neka druga vrsta frizerskih i kozmetičkih usluga.

Vaš frizersko kozmetički salon ŠIŠKO Banja Luka.

 

Pretraga!


Usluge...

Novo

MEZOTERAPIJA-MEZOPEN

Mikroiglice stvaraju mnogobrojna mehanička oštećenja na tretiranom delu. Na ovaj način se koristi mehanizam samozaceljanja kože, te dovodi do povećanja proizvodnje fibroblasta (ćelija vezivnog tkiva koja ima gradivnu ulogu), koji se pretvara u  kolagen i elastin koji se vezuje za stari kolagen u koži.

opširnije...
Novo

UKLANJANJE MLADEŽA

Osim mladeža, ovom metodom se uspešno uklanjaju i bradavice, papilomi, fibromi, keratoze, ksantelazme, crveni krvni mladeži, sitne izrasline na vratu i pod pazuhom, kondilomi, fleke od sunca, staračke fleke, kao i mnoge druge dobroćudne kožne lezije.

opširnije...

Dermalni fileri

U našoj ustanovi u narednom periodu vršimo konsultanske usluge iz oblasti plastične i estetske hirurgije, tretmane filerima i aplikacije botox/a obavljaće dr Nikola Baroš, spec. plastične i rekonstruktivne hirurgije.

opširnije...

Uvećanje usana

U našoj ustanovi u narednom periodu vršimo konsultanske usluge iz oblasti plastične i estetske hirurgije, tretmane filerima i aplikacije botox/a obavljaće dr Nikola Baroš, spec. plastične i rekonstruktivne hirurgije.

opširnije...

LPG endermologija

Endermologija tj. LIPOMASAŽA, je prvi medicinski ispitan metod koji deluje na adipocite (potkožne masne ćelije) i vezivno tkivo, a istovremeno i na kožu.

opširnije...
Novo

SHR LASERSKA EPILACIJA

Predstavljamo vam novi laser sa SHR tehnologiom za trajno uklanjanje dlačica. Prvi uredjaj koji ima programe za sve tipove kože, izrazito brzi tretmani i još mnogo toga, pročitajte opširnije.

opširnije...
Novo

Lasersko uklanjanje tetovaža

Lasersko uklanjanje tetovaža ND:YAG-laserom
Nd:YAG LASER za uklanjanje tetovaža je najbolji laser jer postiže najbolje rezlutate,djeluje isključivo na pigment. Nema oštećenja okolnog tkiva niti ikakvog krvarenja.

opširnije...
Novo

Epilacija diodnim laserom

Epilacija diodnim laserom najnovije generacije je dosada najveca revolucija kod trajnog uklanjanja dlacica.
Metoda je posebna po tome sto se 10-12 puta prelazi preko dlačica,dok svi drugi uredjaji (IPL-metoda fotoepilacije) prelaze samo jednom.

opširnije...
Novo

Dijamantna mikrodermoabrazija

Mehaničko skidanje površinskih izumrlih slojeva kože uz pomoć sonde sa dijamantskom glavom i vakumom koji ujedno vrši i vakum masažu, smanjuje proširene pore, smanjuje pjege , male bore i poboljšava tonus kože.

opširnije...

Šišanje vrućim makazama – wellness thermocut

U salonu „Šiško“ želimo da vam predstavimo posebnu uslugu šišanja, wellnes tretman za šišanje-vrućim makazama. Wellness thermocut ili vruće šišanje je „wellnes“ tretman za kosu. Vruće makaze djeluju terapeutski na kosu.

opširnije...

Facebook...

Brojač posjeta