Dijamantna mikrodermoabrazija
Novo

Dijamantna mikrodermoabrazija

Mehaničko skidanje površinskih izumrlih slojeva kože uz pomoć sonde sa dijamantskom glavom i vakumom koji ujedno vrši i vakum masažu, smanjuje proširene pore, smanjuje pjege, male bore i poboljšava tonus kože.

ŠTA JE MIKRODERMOABRAZIJA?
Dijamantna mikrodermoabrazija je mehaničko skidanje površinskih,izumrlih slojeva kože uz pomoć sonde sa dijamantskom glavom i vakumom ,koji ujedno vrši i vakum masažu, što doprinosi boljem čišćenju lica ali i poboljšanju cirkulacije i limfne drenaže. Podstiče se rast novih ćelija kože u bazalnom sloju.

NARUČITE SE U ŠIŠKO SALONU

NA KOM TIPU KOŽE JE METODA NAJUSPJEŠNIJA I ZAŠTO SE NAJVIŠE KORISTI?
Mikrodermoabrazija je efikasna kod svih tipova kože,a naročito je potrebna onima koji hoće da smanje pjege, ožiljke,bore, izjednače ten lica, pobiljšaju stanje beživotne sive kože (npr.kod pušača ili kože koja je ogrubjela pod dejstvom sunca). Mikrodermoabrazija je idealno rješenje za žene sa problematičnom kožom, sklonoj pojavi akni, sa raširenim porama,malim ožiljcima.

Dijamantna mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija je postala jedna od najpopularnijih tretmana u svijetu za blistav ten i čistoću lica. I to ne bez razloga. Povećava se otpornost kože i kapacitet za vlagu, a odlične rezlutate postiže u borbi protiv mitisera, ožiljaka i sitnih bora.

Pri tome se takodje stimuliše cirkulacija otčepljuju pore te učvršćuje koža i piboljšava njena elastičnost.

KAKO MIKRODERMOABRAZIJA DJELUJE NA KOŽU?
     1.)  Smanjuje staračke pjege(hiperpigmentacija) i male bore.
     2.) Smanjuje proširene pore. Stimuliše nastanak novog kolagena.
     3.) Poboljšava tonus i texturu kože

Za trajne rezlutate prepiručuje se od 4-8tretmana i rade se jednom u 7 dana. Stanje kože je vidno bolje već poslije prvog tretmana. Tretman traje oko 30 min. Možemo je konbinovati sa hemijskim pilingom radi što boljeg efekta samog tretmana. Može se primjenuti na rukama, vratu i dekolteu.

DIJAMANTNA MIKRODERMIABRAZIJA je idealan tretman prije tretmana MEZOTERAPIJE bez igle (elektroporacije) jer uklanja sloj mrtvih ćelija koje su najveća prepreka prodoru korisnih materija kroz kožu.

KOJA JE PREDNOST MIKRODERMOABRAZIJE ?
Najveća prednost je što nepostoji potrebno vrijeme oporavka od tretmana, tako da klijent može odmah poslije tretmana obavljati svoje svakodnevne aktivnosti. Takođe mikrodermoabrazija je pitpuno bezbolna procedura i klijent odmah nakon tretmana može vidjeti rezlutate.

NARUČITE SE U ŠIŠKO SALONU

KOJE SU MANE MIKRODERMOABRAZIJE?
Mikrodermoabrazija je veoma limitirana kod dubljih procesa kao što su:
     1.) duboke bore lica,
     2.) veliki i opsežni ožiljci,
     3.) duboka hiperpigmentacija.

KOJE SU MOGUĆNOSTI KOMPLIKACIJE NAKON TRETMANA?
     1.) crvenilo kože -kratkotrajno,
     2.) podliv na mjestima gdje vakum jače povuče kožu-veoma mali i prolazi za dan.

 
 

Komentari

Poštovani posjetioci obavještavamo Vas da odgovori na komentare mogu da kasne nekoliko dana, te Vas molimo (ukoliko želite brz odgovor) da nas kontaktirate putem mejla ili telefona dostupnim na kontakt stranici. Vaš Šiško.

Na ovo stranici je zabilježeno 2 komentara

 1. Jelena каже:

  Molim Vas koja je cijena Vase usluge, japansko iscrtavanje obrva i mikrodermobrazije.Unapred hvala.Pozdrav!

  • SALON ŠIŠKO SALON ŠIŠKO каже:

   Postovnje,
   cijena mikrodermoabrazije je 40km po tretmanu,a japansko iscrtavanje obrva je 300km i u tu cijenu vam je uracunata jedna korekcija i njega posle tretmana.
   LP

Odgovorite

AntiBot pitanje: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

 
Frizersko kozmetički salon “Šiško“ Banjaluka.

Frizersko kozmetički salon “Šiško“ Banjaluka.

Frizersko Kozmetički Salon ŠIŠKO je pravo mjesto za Vas, kada su u pitanju frizerske i kozmetičke usluge najbolji smo u gradu.

Naši iskusni frizeri i kozmetičari pružiće Vam vrhunsku profesionalnu uslugu bez obzira da li to bilo: farbanje kose, nadogradnja kose, depilacija, liječenje akni, nadogradnja noktiju, svečana frizura, pedikir ili manikir, masaža, korekcija ili farbanje obrva, regeneracija kose ili neka druga vrsta frizerskih i kozmetičkih usluga.

Vaš frizersko kozmetički salon ŠIŠKO Banja Luka.

 

Pretraga!


Usluge...

Novo

MEZOTERAPIJA-MEZOPEN

Mikroiglice stvaraju mnogobrojna mehanička oštećenja na tretiranom delu. Na ovaj način se koristi mehanizam samozaceljanja kože, te dovodi do povećanja proizvodnje fibroblasta (ćelija vezivnog tkiva koja ima gradivnu ulogu), koji se pretvara u  kolagen i elastin koji se vezuje za stari kolagen u koži.

opširnije...
Novo

UKLANJANJE MLADEŽA

Osim mladeža, ovom metodom se uspešno uklanjaju i bradavice, papilomi, fibromi, keratoze, ksantelazme, crveni krvni mladeži, sitne izrasline na vratu i pod pazuhom, kondilomi, fleke od sunca, staračke fleke, kao i mnoge druge dobroćudne kožne lezije.

opširnije...

Dermalni fileri

U našoj ustanovi u narednom periodu vršimo konsultanske usluge iz oblasti plastične i estetske hirurgije, tretmane filerima i aplikacije botox/a obavljaće dr Nikola Baroš, spec. plastične i rekonstruktivne hirurgije.

opširnije...

Uvećanje usana

U našoj ustanovi u narednom periodu vršimo konsultanske usluge iz oblasti plastične i estetske hirurgije, tretmane filerima i aplikacije botox/a obavljaće dr Nikola Baroš, spec. plastične i rekonstruktivne hirurgije.

opširnije...

LPG endermologija

Endermologija tj. LIPOMASAŽA, je prvi medicinski ispitan metod koji deluje na adipocite (potkožne masne ćelije) i vezivno tkivo, a istovremeno i na kožu.

opširnije...
Novo

SHR LASERSKA EPILACIJA

Predstavljamo vam novi laser sa SHR tehnologiom za trajno uklanjanje dlačica. Prvi uredjaj koji ima programe za sve tipove kože, izrazito brzi tretmani i još mnogo toga, pročitajte opširnije.

opširnije...
Novo

Lasersko uklanjanje tetovaža

Lasersko uklanjanje tetovaža ND:YAG-laserom
Nd:YAG LASER za uklanjanje tetovaža je najbolji laser jer postiže najbolje rezlutate,djeluje isključivo na pigment. Nema oštećenja okolnog tkiva niti ikakvog krvarenja.

opširnije...
Novo

Epilacija diodnim laserom

Epilacija diodnim laserom najnovije generacije je dosada najveca revolucija kod trajnog uklanjanja dlacica.
Metoda je posebna po tome sto se 10-12 puta prelazi preko dlačica,dok svi drugi uredjaji (IPL-metoda fotoepilacije) prelaze samo jednom.

opširnije...
Novo

Dijamantna mikrodermoabrazija

Mehaničko skidanje površinskih izumrlih slojeva kože uz pomoć sonde sa dijamantskom glavom i vakumom koji ujedno vrši i vakum masažu, smanjuje proširene pore, smanjuje pjege , male bore i poboljšava tonus kože.

opširnije...

Šišanje vrućim makazama – wellness thermocut

U salonu „Šiško“ želimo da vam predstavimo posebnu uslugu šišanja, wellnes tretman za šišanje-vrućim makazama. Wellness thermocut ili vruće šišanje je „wellnes“ tretman za kosu. Vruće makaze djeluju terapeutski na kosu.

opširnije...

Facebook...

Brojač posjeta