Epilacija diodnim laserom

Novo
Komentari su isključeni na Epilacija diodnim laserom

 

EPILACIJA DIODNIM LASEROM 808nm SHR METODA
677px-421px-epilacija-diodnim-laseromEpilacija diodnim laserom najnovije generacije je dosada najveca revolucija kod trajnog uklanjanja dlacica.
Metoda je posebna po tome sto se 10-12 puta prelazi preko dlačica,dok svi drugi uredjaji (IPL-metoda fotoepilacije) prelaze samo jednom.

NARUČITE SE U ŠIŠKO SALONU

DIODNI LASER zato najtemeljitije uklanja dlačice. Zagrijava korjen dlačice na 42 stepena dok druge metode zagrejavaju korjen dlačice na 65 stepeni zbog čega češće dolazi do komplikacije u vidu traume kože, ako se koža nehladi dobro.

Tretman izgleda kao topla masaža gdje se koža zagrejava te se brojnim prelazima nakuplja veća količina energije koja najbolje uništava korjen dlačice.

epilacija-diodnim-laserom

PREDNOSTI DIODNOG LASERA u odnosu na fotoepilaciju IPL-metodom:

 • Kod SHR METODE LASETSKOG UKLANJANJA DLAČICA laser prelazi 10-12 puta po dlačici dok Fotoepilacija IPL- metodom prelazi samo jedanputa
 • Tretman je bezbolan i nimalo neugodan zbog dvostrukog hladjenja laserske glave
 • Tretmani su znatno kraći npr. LEDJA do 30-ak min ,cijele noge i bikini zona potrebno je oko 45 min.
 • Prema svakom tipu kože odabere se poseban program koji daje najbolje rezlutate.
 • MOŽE SE BEZ KOMPLIKACIJE TRETIRATI SVAKI TIP KOŽE, TE I PREPLANULA KOŽA TE SE TRETMANI MOGU RADITI I TOKOM LJETA.
 • OVO JE NAJSIGURNIJI LASER JER SE SVAKI TIP KOŽE TRETIRA POSEBNIM PROGRAMOM KOJI SE PRILAGODI KARAKTERISTIKAMA KOŽE.
 • POTREBNO JE MANJI BROJ TRETMANA U ODNOSU NA FOTOEPILACIJU.
 • LASER ISTOVREMENO PODMLADJUJE KOŽU I UBRZAVA ZACJELIVANJE OŽILJAKA NASTALIH OD URASLIH DLAČICA.
 • NEMA NIKAKVOG CRVENILA KOŽE NAKON TRETMANA.
 • MOGUĆNOST RAZVOJA BILO KAKVE KONPLIKACIJE (opekline,ožiljci,pigmentacije, ) je svedena gotovo na 0% zbog hladjenja kože i individualnog odabira programa prema tipu kože.

676px-180px-epilacija-diodnim-laserom

NARUČITE SE U ŠIŠKO SALONU

ŠTA ODABRATI : LASER ili IPL uredjaj
epilacija-diodnim-laseromIPL i LASERI rade na istom principu,tj koriste optičku energiju ali kod IPL-a zrake nemaju iste karakteristike, istu valnu daljinu,zbog toga IPL ima manju snagu i slabije rezlutate od LASERA jer zrake prodiru plitko i neuništavaju dublje korjene dlačica. Kod LASERA su zrake snažnije i prodiru dublje. Zato IPL-om treba 2-3puta više tretmana da ukloni dlačice u odnosu na LASER.

SALON „ŠIŠKO “ se razlikuje od drugih salona jer se stalno stručno usavršavamo i uvodimo najnovije uredjaje i nove tehnike .

Zbog konstantnog ulaganja u nove tehnologije uspješno radimo već 12 godina i imamo na hiljade zadovoljnih klijenata.

Epilacija Diodnim Laserom by Šiško Exclusive

Tretman Epilacija Diodnim LaseromEpilacija (ili trajno odstranjevanje dlačica) je potpuno bezbolan i daleko najbolji proces, koji obrazuje trajne rezultate.http://frizerskisalon-sisko.com/epilacija-diodnim-laserom/http://frizerski-salon-banjaluka.com/epilacija-diodnim-laserom/- – – – – – – –

Posted by Frizersko-Kozmetički Salon „ŠIŠKO“ on петак 24. април 2015.

Uslovi za tretmane epilacije laserom su takvi da regije koja se tretiraju budu obrijane ili ošišane po mogućnosti mogu se sa kremicom skidati dlačice pod uslovom da krema ne ošteti kožu. ZAKLJUČAK je da na tretman klijent dolazi bez dlačica ali sa korjenom. Korjen nam je potreban da bi laser mogao trajno da uništi folikul dlake. Ako je klijent prije epilacije čupao dlačice iz korjena potrebno je dve do tri nedelje ne čupati isključivo brijati dlake da bi mogli početi ili uraditi tretman laserom.

NAJČEŠĆA PITANJA U NAŠEM LASER CENTRU „ŠIŠKO“

Koliko tretmana je potrebno uraditi i koliki je razmak izmedju tretmana?
Da bi se trajno odstranile dlačice sa tijela potrebna je serija od 6-8 tretmana koja se radi u razmacima od 5-6 nedelja za lice i bikini a za ostale regije razmak može da bude i do 3mj. Klijent prati kojom brzinom dlačice rastu i mjenjaju svoje faze rasta i u skladu sa rastom dlaka zakazuje se tretman.

Predvidjena serija je od 6-8 tretmana i nje se možemo pridržavati ako su u redu svi parametri:

 • DA KLIJENT NEMA HORMONSKI DIZBALANS
 • DA KLIJENT NE PIJE HORMONSKU TERAPIJU uključujući i tablete za štitnu žlijezdu i kontracepcijske pilule
 • DA BOJA DLAKE BUDE TAMNA
 • DA KLIJENT NE KONZUMIRA ALKOHOL I CIGARETE
 • DA JE ŽIVOTNA DOB KLIJENTA +35
 • POSEBNO JE BITNO DA JE OSOBA KOJA RADI NA LASERU TEHNIČKI OBRAZOVANA I DA IMA SVE TEHNOLOGIJE UREDJAJA ZA TRAJNO UKLANJANJE DLAČICA,  DA BI MOGLA PRILIKOM ANALIZE DLAKE I NJENE DUBINE PREDLOŽITI KLIJENTU RAD SA   LASEROM KOJI IMA PARAMETRE ZA SVE DUBINE DLAKA ,JER POZNATO JE DA NA SVIM REGIJAMA KORJEN DLAKE NE RASTU NA ISTOJ DUBINI NEKE SU PLIĆE ,A NEKE SU SA KORJENOM DUBLJE !!!

 

AKO SMO UZELI SVE OVE PARAMETRE U OBZIR, I SA KLIJENTOM ODRADILI KINSULTACIJE PRIJE POČETKA TRETMANA, I AKO SMO USTANOVILI DA SU SVI NAVEDENI FAKTORI U BALANSU U TAKVOM SLUČAJU MOŽEMO POTVRDITI DA SE U PREDVIDJENOJ SERIJI DO 8 TRETMANA SVE ZONE NA LICU I TIJELU MOGU RIJEŠITI!

AKO U SLUČAJU DA JEDNO OD NAVEDENIH PREDHODNIH STAVKI NIJE U BALANSU TJ.DA JE U DIZBALANSU TRETMANI MOGU DA SE PRODUŽE NA VEĆI BROJ STO NE ZNAČI DA SE NE MOŽE POSTIĆI CILJ, VEC ZAHTJEVA DA KLIJENT RADI VISE TRETMANA OD PREDVIĐENE SERIJE.

ČESTO NAŠ KLIJENTI U LASER CENTRU ŠIŠKO PITAJU STA POSLIJE USPJEŠNO ODRADJENE SERIJE TRETMANA DA LI SE DLAČICE VRAĆAJU?

Potrebno je uraditi tretman održavanja na 6mj hormonske zone, a do godinu dana sve druge zone. Takodje je potrebno napomenuti da se dlačice ne vrćaju nakon serije tretmana ,a održavanje je potrebno zbog novih dlačica koje organizam aktivira u malim količinama.

 • epilacija-diodni-laser-2
 • epilacija-diodni-laser
 • epilacija-diodni-laser-3
 
 

Komentari

Poštovani posjetioci obavještavamo Vas da odgovori na komentare mogu da kasne nekoliko dana, te Vas molimo (ukoliko želite brz odgovor) da nas kontaktirate putem mejla ili telefona dostupnim na kontakt stranici. Vaš Šiško.

Comments are closed.

 
Frizersko kozmetički salon “Šiško“ Banjaluka.

Frizersko kozmetički salon “Šiško“ Banjaluka.

Frizersko Kozmetički Salon ŠIŠKO je pravo mjesto za Vas, kada su u pitanju frizerske i kozmetičke usluge najbolji smo u gradu.

Naši iskusni frizeri i kozmetičari pružiće Vam vrhunsku profesionalnu uslugu bez obzira da li to bilo: farbanje kose, nadogradnja kose, depilacija, liječenje akni, nadogradnja noktiju, svečana frizura, pedikir ili manikir, masaža, korekcija ili farbanje obrva, regeneracija kose ili neka druga vrsta frizerskih i kozmetičkih usluga.

Vaš frizersko kozmetički salon ŠIŠKO Banja Luka.

 

Pretraga!


Usluge...

Novo

Kriolipoliza – tretman zamrzavanja masnih naslaga

Kriolipoliza, najpopularnija neinvazivna metoda uklanjanja masnih naslaga. Kombinovanjem kriolipolize i vakumske dijatermije, u samo 4 do 6 tretmana, Cryodin Supreme vas bezbolno riješava masnih naslaga i celulita.

opširnije...

Griz oko očiju ili na licu (MILIE)

Griz oko očiju ili na licu (milie) su bijele tvrde tačkice koje nastaju tako što keratin koji proizvodi koža, ostane zarobljen ispod površine kože stvarajući malu cistu u obliku bijelih tačkica (primarne milie) ili nakupine masti i loja (sekundarne milie).

opširnije...

Uklanjanje hemangioma

Hemangiomi su benigne promjene na koži nastale od endotelnih ćelija koje oblažu krvne sudove, obeležena povećanim brojem normalnih ili abnormalnih krvnih sudova ispunjienih krvlju. Hemangiomi nastaju abnormalnom prolefiracijom endotelnih ćelija krvnih sudova i dijele se na kapilarne i kavernozne hemangiome.

opširnije...

Uklanjanje kurjeg oka

Kurje oko je stečena keratodermija koja predstavlja ograničeno zadebljanje kože belo-žućkaste boje sa tvrdom i veoma osetljivom centralnom zonom. Ovo centralno zadebljanje nastaje usled hiperkeratoze, koja se kao trn prostire u dubini epiderma i veoma je bolno.

opširnije...

Uklanjanje Ksantelazmi

Ksantelazme (Xanthelasma palpebrarum) su benigne promene na koži, mekane na dodir, koje se manifestuju u vidu pločastih oblika žućkasto bele boje, ravne ili blago površinski izdignute iznad nivoa kože. Najčešće se javljaju na koži kapaka, odnosno u unutrašnjem uglu oka, vremenom se uvećavaju i mogu se formirati na više mesta.

opširnije...
Novo

Lasersko uklanjanje kondiloma

salonu Šiško Banjaluka na koži uklanjanje kondiloma vrši se laserom. Laserski zrak prodire do korjena kondiloma, na tretiranom mjestu se pravi zaštitna krastica nakon koje ostaje mlada koža koja se revitalizuje. Broj tretmana je individualan, jer zavisi od otpornosti organizma. Zakažite besplatne konsultacije, a naši estetičari će Vam pružiti najbolje rješenje za Vaš problem i uputiti savjete za prevenciju zaštite od kondiloma.

opširnije...
Novo

Lasersko uklanjanje fibroma

Uklanjanjem fibroma se sprečava dalje širenje virusa po koži, sprečavaju se iritacije koje dovode do različitih povreda i komplikacija koje mogu nastati ukoliko se fibrom nalazi na mestu koje je podložno konstantnom trenju.

opširnije...
Novo

Lasersko uklanjanje bradavica

Bradavice su virusna zarazna oboljenja koja nastaju kada se telo inficira nekim od humanog papiloma HPV virusa.

opširnije...

Lasersko uklanjanje izraslina na koži

Vrlo je važno da se sve promjene na koži redovno kontrolišu jer pojedine izrasline mogu izgledati kao dobroćudne, a u stvari da ukazuju na prisustvo virusa u organizmu.

opširnije...
Novo

Maderoterapija (maderotherapy) masaža oklagijama

Maderoterapija je poseban vid anticelulit masaže, koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim oklagijama, rolerima i kupama!

opširnije...

Facebook

Brojač posjeta