Foto epilacija IPL-RF E-light

epilacija-cjenovnik

Važno znati

Prije i poslije epilacije neophodno je obrijati regiju koju zelimo tretirati niposto depilirati ili kremama skidati dlačice.
Ako se klijent odluči za epilaciju, a predhodno je uklanjao dlačice depilacijom u takvom slučaju potrebno je da prode dve do tri sedmice od depilacije da bi se regija mogla obrijati i tek tad mozemo da krenemo sa tretmanima epilacije.

Zašto je potrebno više tretmana epilacije?

Pošto dlake rastu u 3 faze, a svijetlosni snop aparata moze da uništi folikul dlake u samo jednoj fazi, a to je AKTIVNA FAZA – postupak se ponavlja.
Zato je i razmak izmedu tretmana od 1-3 mjeseca, a procjenjuje ga u nasem salonu tehnicko obrazovana osoba. U zavisnosti koju ćemo regiju tretirati određujemo i taj vremenski raspon izmedu tretmana. Tako n.p.r.regiju lica radimo na 5-6 nedelja , a noge od 1-3mjeseca. BITNO je da termini nikako ne smiju biti ograničeni za prave rezlutate sve je individualno zato mi isključivo radimo ANALIZU DLAKE i na taj nacin odredujemo termine.

Nikako se termini između tretmana nebi trebali raditi prije 5 nedelja.

NARUČITE SE U ŠIŠKO SALONU

Da li je epilacija opasna?

Sa našim novim visoko kvalitetnim uređajem koji je dobijo dozvolu od agencije za lijekove BiH potpuno je bezbjedan jer svijetlosni snop prodire samo par milimetara ispod povrsine koze, a žlijezdane strukture se nalaze mnogo dublje. Tretmani su potpuno BEZBOLNI i sa sigurnoscu BEZBJEDNI sto znači da ne moze doći do oštećenja kože.

Da li se poslije završene serije tretmana vraćaju dlačice?

Sve je individualno i zato kazemo da je EPILACIJA-dugotrajna metoda uklanjanja dlačica. Folikuli dlake mogu uslijed nekog stresa ili hormonskog dizbalansa da se ponovo pojave u takvom slučaju klijent bi trebao jedan tretman da uradi jer su to vrlo rijetke dlačice.

TRAJNO i bezbolno uklanjanje dlaka – EPILACIJA

Epilacija - kozmetički salon banja luka

Za procedure trajnog uklanjanja dlaka (dlačica ili malja), imamo potpuno nove, visokokvalitetne aparate sa ELOS (E-light) tehnologijom koja objedinjava dva energetska postupka IPL (optička energija) + RF (Radiofrekventna energija)… Sa njima postižemo još bolji kvalitet naših usluga, tako da će i vaši rezultati biti još bolji, pa ćete i Vi moći da uspešno uklonjate čak i svetle dlačice, koje se često pojavljuju na bradi i gornjim usnama.

Čudimo se kako je složeno sastavljeno ljudsko telo i kako ono savršeno dobro funkcioše, kako je sve na svom mestu, tačno tamo gde treba da bude.

Valjda je baš zbog toga nastala izreka koja će uskoro biti napuštena: „Za lepotu je potrebno i da se malo potrudimo!“. Brijanje koje nervira, depilacija i ponovno depiliranje će postati stvar prošlosti. S druge strane, postoje i nedostaci koji se ne uklapaju u tu konstataciju, a to su naročito oni koji se beskonačno ponavljaju. Naravno mislimo na dosadne dlake koje se javljaju na delovima tela gde im nije mesto i koje kvare naš izgled.

Epilacija (ili trajno odstranjevanje dlačica) je potpuno bezbolan, potpuno bezbedan i daleko najbolji proces, koji obrazuje trajne rezultate.

Epilacija sa IPL + RF uredjajem služi za generisanje trajnog uklanjanja dlaka.

Tehnologija funkcioniše tako što koristi emitovane svetlosne zrake i energiju ovih zraka da bi trajno uništila celu strukturu svake dlake. Od ključnog je značaja takođe da se unište one ćelije iz kojih rastu dlake.

IPL uređaj Zašto je E-light (IPL + RF) uredjaj bolji od normalnog IPL aparata, laserskog blica ili normalnog lasera, što se lako vidi na grafikonu.

Radiofrekvencija je, naime, dodatni izvor energije, i nudi značajno bolje rezultate, uz manje rizika.

RF + IPL uredjaj za epilaciju dlačica (trajno odstranjivanje dlačica) jednostavno znači da se možemo oprostiti odnosno reći zbogom ponavljajućim i mukotrpnim procesima koji su dovodili samo do izrastanja dlačica, osipa, upala kože i to sa vrlo kratkojnim efektom.

Svaki naš uredjaj sa kojima radimo poseduje EC Sertifikat dobijen od visoko renomiranih evropskih Instituta za ispitivanje bezbednosti i certifikovanje.

Tretman epilacijom čak pozitivno utiče i na samo kožno tkivo, stimuliše kolagen, koji je glavno vezivno tkivo u strukturi kože. Koža je posle tretmana mekša, glatkija i ima lepši ten.

Tretmane ne treba vršiti na klijentima koji imaju dole navedeno zdravstveno stanje – (kao u nastavku):
 • ako klijent ima groznicu sa povišenom telesnom temperaturom.
 • ako klijent ima oslabljen (slab) imuni sistem.
 • ako je klijent osetljiv na ožiljke nakon povreda.
 • ako klijent ima svetlu-osetljivu kožu ili je ranijim tretmanom ustanovljena osetljivost na svetlost.
 • ako je klijent mentalno nestabilan ili ima nerealna očekivanja.
 • ako je klijent trudnica.
 • ako klijenti boluju od raka kože.
 • ako klijent nema ujednačene trombocite i ako je klijent nedavno popio aspirin (ili bilo koji drugi sličan medikament) ili antioksidans.
 • ako klijent ne želi da razmotri bezbednosne metode lečenja, kao što je izbegavanje sunčanja, itd.
 • ako klijenti treba da obavljaju bilo koju hormonsku terapiju koja će se realizovati u naredna tri meseca.
 • ako je klijent podložan krvarenju ili ako boluje od epilepsije ili dijabetesa.
 • ako klijent ima oštećenu kožu ili deo kože zbog jonizujućeg zračenja.
 • ako klijent ima preplanuo ten zbog sunčanja.

NARUČITE SE U ŠIŠKO SALONU

Nega kože posle tretmana

Koristite blagi sapun i hladnu prokuvanu vodu za pranje/čišćenje kože.
Nanesite kremu sa vitaminom C.

 

 

 

 
 

Komentari

Poštovani posjetioci obavještavamo Vas da odgovori na komentare mogu da kasne nekoliko dana, te Vas molimo (ukoliko želite brz odgovor) da nas kontaktirate putem mejla ili telefona dostupnim na kontakt stranici. Vaš Šiško.

Odgovorite

AntiBot pitanje: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

 
Frizersko kozmetički salon “Šiško“ Banjaluka.

Frizersko kozmetički salon “Šiško“ Banjaluka.

Frizersko Kozmetički Salon ŠIŠKO je pravo mjesto za Vas, kada su u pitanju frizerske i kozmetičke usluge najbolji smo u gradu.

Naši iskusni frizeri i kozmetičari pružiće Vam vrhunsku profesionalnu uslugu bez obzira da li to bilo: farbanje kose, nadogradnja kose, depilacija, liječenje akni, nadogradnja noktiju, svečana frizura, pedikir ili manikir, masaža, korekcija ili farbanje obrva, regeneracija kose ili neka druga vrsta frizerskih i kozmetičkih usluga.

Vaš frizersko kozmetički salon ŠIŠKO Banja Luka.

 

Pretraga!


Usluge...

Novo

MEZOTERAPIJA-MEZOPEN

Mikroiglice stvaraju mnogobrojna mehanička oštećenja na tretiranom delu. Na ovaj način se koristi mehanizam samozaceljanja kože, te dovodi do povećanja proizvodnje fibroblasta (ćelija vezivnog tkiva koja ima gradivnu ulogu), koji se pretvara u  kolagen i elastin koji se vezuje za stari kolagen u koži.

opširnije...
Novo

UKLANJANJE MLADEŽA

Osim mladeža, ovom metodom se uspešno uklanjaju i bradavice, papilomi, fibromi, keratoze, ksantelazme, crveni krvni mladeži, sitne izrasline na vratu i pod pazuhom, kondilomi, fleke od sunca, staračke fleke, kao i mnoge druge dobroćudne kožne lezije.

opširnije...

Dermalni fileri

U našoj ustanovi u narednom periodu vršimo konsultanske usluge iz oblasti plastične i estetske hirurgije, tretmane filerima i aplikacije botox/a obavljaće dr Nikola Baroš, spec. plastične i rekonstruktivne hirurgije.

opširnije...

Uvećanje usana

U našoj ustanovi u narednom periodu vršimo konsultanske usluge iz oblasti plastične i estetske hirurgije, tretmane filerima i aplikacije botox/a obavljaće dr Nikola Baroš, spec. plastične i rekonstruktivne hirurgije.

opširnije...

LPG endermologija

Endermologija tj. LIPOMASAŽA, je prvi medicinski ispitan metod koji deluje na adipocite (potkožne masne ćelije) i vezivno tkivo, a istovremeno i na kožu.

opširnije...
Novo

SHR LASERSKA EPILACIJA

Predstavljamo vam novi laser sa SHR tehnologiom za trajno uklanjanje dlačica. Prvi uredjaj koji ima programe za sve tipove kože, izrazito brzi tretmani i još mnogo toga, pročitajte opširnije.

opširnije...
Novo

Lasersko uklanjanje tetovaža

Lasersko uklanjanje tetovaža ND:YAG-laserom
Nd:YAG LASER za uklanjanje tetovaža je najbolji laser jer postiže najbolje rezlutate,djeluje isključivo na pigment. Nema oštećenja okolnog tkiva niti ikakvog krvarenja.

opširnije...
Novo

Epilacija diodnim laserom

Epilacija diodnim laserom najnovije generacije je dosada najveca revolucija kod trajnog uklanjanja dlacica.
Metoda je posebna po tome sto se 10-12 puta prelazi preko dlačica,dok svi drugi uredjaji (IPL-metoda fotoepilacije) prelaze samo jednom.

opširnije...
Novo

Dijamantna mikrodermoabrazija

Mehaničko skidanje površinskih izumrlih slojeva kože uz pomoć sonde sa dijamantskom glavom i vakumom koji ujedno vrši i vakum masažu, smanjuje proširene pore, smanjuje pjege , male bore i poboljšava tonus kože.

opširnije...

Šišanje vrućim makazama – wellness thermocut

U salonu „Šiško“ želimo da vam predstavimo posebnu uslugu šišanja, wellnes tretman za šišanje-vrućim makazama. Wellness thermocut ili vruće šišanje je „wellnes“ tretman za kosu. Vruće makaze djeluju terapeutski na kosu.

opširnije...

Facebook...

Brojač posjeta