Frizerski salon

Mnogo muškaraca voli kratku kosu zbog jednostavnosti i lakoće održavanja. Ipak, iako je kratke muške frizure jednostavno održavati u svakodnevnoj rutini. One zahtijevaju češće posjete frizeru od dužih frizura kako bi bile uredne i izgledale dobro. Frizerski salon.

Naravno, većina muškaraca bira frizuru prema svojim osobnim preferencijama. I onu s kojom se osjeća ugodno, te da mu pristaje, ali nije loše i pogledati trendove. Vjerojatno možete uz sitne promjene frizure izgledati puno modernije i ostaviti dojam muškarca koji prati modu i trendove.

Tri najpopularnije muške frizure za kratku kosu ove sezone su super valovita ili kovrčava kratka kosa. Razbarušeni vrhovi (varijacija jež frizura) i frizura s nešto dužom kosom na vrhu glave koja se češlja u stranu.

Muški frizerski salon

Ove sezone nema jedne frizure koja je najmodernija, tu je veliki izbor različitih modernih frizura. No, zajedničko većini modernih muških frizura za kratku kosu je da su sa strane vrlo kratke a na vrhu glave da je kosa nešto duža.

Tri najmodernije muške frizure za kratku kosu

Trendovi muških frizura otkrivaju povratak vintage stila, s nešto malo redefiniranim linijama. Novi trendovi mogu se reproducirati na različitim tipovima kose, što znači da su doslovno za svakog muškarca.

-1- Modernizirana frizura sa šiškama u stranu

Nema sumnje kako je ova frizura svevremenska, ali novi trendovi malo odskaču od tradicionalnog looka. Eksperimentirajte sa stranom dok ne pronađete razdjeljak koji vam savršeno odgovara.

-2- Modernizirani  pompadour

Malo zadignuta kosa na vrhu glave moderna je nekoliko sezona, s tim da je u ovoj sezoni ipak nešto niža s valovima ili kovrčama.

-3- Šiške prema naprijed

Slična pompadouru, samo sa dužim stranama, ova frizura jednostavno ne izlazi iz mode.

Bojenje kose za muškarce

Sigurno ste već vidjeli nekog muškarca koji ima obojenu kosu i rekli kako to nikada nećete raditi. Izgledala je neprirodno.

Ako vam se čini da se na taj način ne dobije ništa budući da se jako vidi da je kosa obojena, možda čak i više nego kada je sijeda, moramo vas razuvjeriti da ti muškarci koje ste vi vidjeli nisu jedini koji boje kosu, ali jesu jedni od onih koji to nisu napravili uspješno.

Kad bolje razmislite sigurno ćete se sjetiti i muškaraca s pramenovima ili nekom drugom bojom za koje znate da to nije njihova prirodna boja, ali vam ne privlači pažnju. Dakle, ukoliko želite obojiti kosu, bez obzira da li su razlog sijede ili samo želja za promjenom, morate se obratiti stručnjaku. Nemojte sami birati boju za kosu i to raditi kod kuće.