HIT Svilene trepavice trajne

Novo

Maskara Vam više neće biti potrebna uz nove, SVILENE TREPAVICE koje se nadogradjuju na Vaše prirodne najnovijom metodom, za prirodan a pravi holivudski izgled.

svilene-trajne-trepaviceNiste zadovoljni Vašim trepavicama, a ne volite vještačke? Imali ste već loša iskustva kada vještačka trepavica spadne. Zaboravite na to ZAUVIJEK !!!

Novi metod produžavanja trepavica svilenim nitima daje Vam onaj fini, zavodljiv pogled i tajanstven izgled, i dozvoljava da sa svojim sjajnim svilenim trepavicama plivate, sunčate se, tuširate se… namigujete… bez straha da ćete ih izgubiti.

Jedino što treba da uradite je da ih, s vremena na vreme dogradite (ili dopunite).

 

SVILENE TREPAVICE su identicne prirodnim, i potpuno se razlikuju od prethodnih nadogradnji trepavica u bokorčićima.

Stavljaju se direktno na dlaku, a sa njom i otpadaju.

Baš kao i vlasi kose, i trepavice imaju svoj prirodni životni ciklus, pa kada otpadne jedna trepavica, na njenom mestu raste nova.

NARUČITE SE U ŠIŠKO SALONU

Tako da svilene trepavice ne otpadaju sa prirodne, nego zajedno s njom, pa je zato potrebno nadograditi novu svilenu trepavicu na novu prirodnu. U proseku je potrebno jednom mijesečno dopuniti ih.

Cijena nadogradnje SVILENIH TREPAVICA u Frizerskom salonu „ŠIŠKO“ u Banjoj Luci, zavisi od gustine, odnosno broja trepavica koje se nadogradjuju. Najčešće je to cena od 70 do 100 KM. Dopunu SVILENIH TREPAVICA bi trebalo raditi svakih mjesec dana, cijena je do 50 KM.

 

U čemu je novost i prednost svilenih trepavica u odnosu na prethodne varijante:

 • Svaka nit se pojedinacno nadogradjuje specijalnim lepkom na jednu prirodnu trepavicu, pa deluje savršeno prirodno.
 • Trepavice su dostupne u više boja i dužina, kako bi se sasvim stopile sa vašim prirodnim.
 • Tretman je bezbolan i traje izmedju sat i dva, zavisno od broja trepavica koje se nadogradjuju.
 • Važno je da znate da na nadogradnju treba da dodjete bez ikakve šminke, jer šminka otežava nanošenje vlakana, baš kao i bilo kakva krema koja se nanosi na očnu zonu i trepavice.
 • Vaše prirodne trepavice neće biti oštećene.
 • Na ove trepavice možete staviti maskaru, ali ne koristite vodootpornu za čije uklanjanje su potrebni uljni skidači šminke.
Uostalom, nećete ni imati potrebu da stavljate maskaru !!!
 • Svilene trepavice
 • Svilene trepavice
 • Svilene trepavice
 • Svilene trepavice
 • Svilene trepavice
 • Svilene trepavice
 • Svilene trepavice
 • Svilene trepavice
 • Svilene trepavice
 • Svilene trepavice
 • Svilene trepavice
 • Svilene trepavice
 • Svilene trepavice
 • Svilene trepavice
 • Svilene trepavice
 • Svilene trepavice
 
 

Komentari

Poštovani posjetioci obavještavamo Vas da odgovori na komentare mogu da kasne nekoliko dana, te Vas molimo (ukoliko želite brz odgovor) da nas kontaktirate putem mejla ili telefona dostupnim na kontakt stranici. Vaš Šiško.

Na ovo stranici je zabilježeno Jedan komentar

 1. Aida kaže:

  Postovani,
  Mogu li se trajne trepavice normalno kvasiti , kakva je situacija kada smo na moru. Hvala

Odgovorite

*

code

 
Frizersko kozmetički salon “Šiško“ Banjaluka.

Frizersko kozmetički salon “Šiško“ Banjaluka.

Frizersko Kozmetički Salon ŠIŠKO je pravo mjesto za Vas, kada su u pitanju frizerske i kozmetičke usluge najbolji smo u gradu.

Naši iskusni frizeri i kozmetičari pružiće Vam vrhunsku profesionalnu uslugu bez obzira da li to bilo: farbanje kose, nadogradnja kose, depilacija, liječenje akni, nadogradnja noktiju, svečana frizura, pedikir ili manikir, masaža, korekcija ili farbanje obrva, regeneracija kose ili neka druga vrsta frizerskih i kozmetičkih usluga.

Vaš frizersko kozmetički salon ŠIŠKO Banja Luka.

 

Pretraga!


Usluge...

Novo

Kriolipoliza – tretman zamrzavanja masnih naslaga

Kriolipoliza, najpopularnija neinvazivna metoda uklanjanja masnih naslaga. Kombinovanjem kriolipolize i vakumske dijatermije, u samo 4 do 6 tretmana, Cryodin Supreme vas bezbolno riješava masnih naslaga i celulita.

opširnije...

Griz oko očiju ili na licu (MILIE)

Griz oko očiju ili na licu (milie) su bijele tvrde tačkice koje nastaju tako što keratin koji proizvodi koža, ostane zarobljen ispod površine kože stvarajući malu cistu u obliku bijelih tačkica (primarne milie) ili nakupine masti i loja (sekundarne milie).

opširnije...

Uklanjanje hemangioma

Hemangiomi su benigne promjene na koži nastale od endotelnih ćelija koje oblažu krvne sudove, obeležena povećanim brojem normalnih ili abnormalnih krvnih sudova ispunjienih krvlju. Hemangiomi nastaju abnormalnom prolefiracijom endotelnih ćelija krvnih sudova i dijele se na kapilarne i kavernozne hemangiome.

opširnije...

Uklanjanje kurjeg oka

Kurje oko je stečena keratodermija koja predstavlja ograničeno zadebljanje kože belo-žućkaste boje sa tvrdom i veoma osetljivom centralnom zonom. Ovo centralno zadebljanje nastaje usled hiperkeratoze, koja se kao trn prostire u dubini epiderma i veoma je bolno.

opširnije...

Uklanjanje Ksantelazmi

Ksantelazme (Xanthelasma palpebrarum) su benigne promene na koži, mekane na dodir, koje se manifestuju u vidu pločastih oblika žućkasto bele boje, ravne ili blago površinski izdignute iznad nivoa kože. Najčešće se javljaju na koži kapaka, odnosno u unutrašnjem uglu oka, vremenom se uvećavaju i mogu se formirati na više mesta.

opširnije...
Novo

Lasersko uklanjanje kondiloma

salonu Šiško Banjaluka na koži uklanjanje kondiloma vrši se laserom. Laserski zrak prodire do korjena kondiloma, na tretiranom mjestu se pravi zaštitna krastica nakon koje ostaje mlada koža koja se revitalizuje. Broj tretmana je individualan, jer zavisi od otpornosti organizma. Zakažite besplatne konsultacije, a naši estetičari će Vam pružiti najbolje rješenje za Vaš problem i uputiti savjete za prevenciju zaštite od kondiloma.

opširnije...
Novo

Lasersko uklanjanje fibroma

Uklanjanjem fibroma se sprečava dalje širenje virusa po koži, sprečavaju se iritacije koje dovode do različitih povreda i komplikacija koje mogu nastati ukoliko se fibrom nalazi na mestu koje je podložno konstantnom trenju.

opširnije...
Novo

Lasersko uklanjanje bradavica

Bradavice su virusna zarazna oboljenja koja nastaju kada se telo inficira nekim od humanog papiloma HPV virusa.

opširnije...

Lasersko uklanjanje izraslina na koži

Vrlo je važno da se sve promjene na koži redovno kontrolišu jer pojedine izrasline mogu izgledati kao dobroćudne, a u stvari da ukazuju na prisustvo virusa u organizmu.

opširnije...
Novo

Maderoterapija (maderotherapy) masaža oklagijama

Maderoterapija je poseban vid anticelulit masaže, koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim oklagijama, rolerima i kupama!

opširnije...

Facebook

Brojač posjeta