LPG endermologija

LPG (1)

Endermologija tj. LIPOMASAŽA, je prvi medicinski ispitan metod koji deluje na adipocite (potkožne masne ćelije) i vezivno tkivo, a istovremeno i na kožu. Budući da je savršeno prilagođena svakom stanju i delu tela, endermologija postiže visoko efikasne rezultate i na fiziološkom i na kozmetičkom nivou, za REOBLIKOVANJE TELA I TRETMAN CELULITA.

NARUČITE SE U ŠIŠKO SALONU

Napada celulit delujući preko potkožnog vezivnog tkiva, pa dolazi do povećanja cirkulacije tj. prokrvljenosti i izbacivanja otrova, te podstiče međućelijsku razmenu materija. Istovremeno se aktivira i „vezivni gel“ čime se koži ponovo vraća njena čvrstina i lepota.

Radeći na adekvatnim fiziološkim nivoima, endermologija smanjuje zadržavanje vode pojačavajući rad venskog i limfnog sistema.

U gornjem sloju kože endermologija eksfolijacijom ljušti mrtve ćelije i obnavlja prirodni sjaj i lepotu kože. Zbog svojih brojnih izvrsnih efekata endermologija se koristi i kao terapija protiv starenja.

LPG (6)

Ako se upotrebljava kao deo programa za mršavljenje (za žene i muškarce), endermologija, tj. lipomasaža optimizira rezultate pomoću svog mehaničkog i fiziološkog delovanja na duboke masne naslage (ubrzava metabolizam masnih ćelija) i stimuliše mehanizme izbacivanja štetnih materija iz organizma, tj detoksikaciju.

Ona je idealno rešenje za smanjenje celulita i poboljšanje celokupne estetike tela. Endermologija će ponovo uobličiti telo u željeni oblik i smanjiti njegove volumene, pospešujući lipolizu (sagorevanje masti) u svim slojevima masnih naslaga.

Ako se koristi pre liposukcije, omekšava potkožno vezivno tkivo pre hirurškog zahvata, a pomaže i većim rezultatima posle: odstranjuje edeme i preostale ehimoze smanjujući celulit, omogućavajući da se izbegnu asimetričnosti zbog mogućnosti tretirajnja zona kojima hirurški zahvat nije pomogao, ili do kojih ne dopire.

LPG (4)

Kako endermologija deluje na celulit?

Oko 90% žena su podložne celulitu koji utice na masne naslage hipodermisa, koji je podeljen paralelnim septama ( za razliku od muškaraca cije su septe ukrštene). Tehnika lipomasaže jedina te vrste na svetu može da oslobodi zarobljenu masnocu i “ispegla” celulit.

Šta je mehano-stimulacija?

Mehano-stimulacija je naucno potkrepljena i priznata metoda. Mehanicka stimulacija površine kože šalje duboke signale do celije ( npr. Masne celije i fibroblasti) da bi pruzrokovale fiziološku reakciju (npr. Aktivaciju kolagena i elastina).

Roll tehnologija:

Dva nezavisna motorizovan valjka ( patentirana od strane LPG ) nežno povlace kožu koristeci tri smera rotacije u zavisnosti od željenog cilja. Postoji više opcija a svaka od njih tretira razlicite tipove tkiva ukljucujuci celulit koji može biti masni, edematozni, fibrozni i zapaljenski kao i tanku, opuštenu kožu.

Važnost Septe:

Septe su paralelne pregrade koje dele hypodermis na male šupljine koje sadrže masne ćelije.Kada masne ćelije rastu, ove pregrade menjaju svoj oblik i povlace površinu kože na dole. Celulit se onda pojavljuje sa svojim nezaobilaznim efektom pomorandžine kore. Lipomasaža prvo opušta ove delove tela i u isto vreme poboljšava cirkulaciju. Zatim, mehaničko delovanje valjaka oslobada biološku reakcijui reaktivira uklanjanje masnih naslaga.

 

 

Da li stvarno deluje? Da li je naucno dokazano?

LPG tehnike se koriste mnogo godina od strane plasticnih hirurga, dermatologa, doktora, fizioterapeuta, institucija, i spa centara širom sveta. Njihovu efikasnost je dokazana od strane 85 klinickoh, i naucnih studija. Glavna studija, koju je izvodio professor Lafontan iz tuluza (INSERM) demonstruje poslednju generaciju Cellu M6 motorizovanih valjaka, te objašnjava nacin na koji oni deluju ( aktiviranje lipolize, eliminacije masnog tkiva koje je povecano za 70%)

Kontraindikacije:

Lipomasažu, generalno, treba izbegavati u slucaju ozbiljne ili progresivne bolesti, ozbiljnih poremecaja cirkulacije, flebitisa ili trudnoce.

Koliko tretmana je potrebno da bi se videli prvi rezultati?

Prve rezultate cete videti vec nakon prvog trtmana, tretirani delovi tela su manje kompaktni, manjeg volumena. Vaša koža postaje glatka i meka. Posle 6 tretmana oseticete još intenzivnije rezultate: vaša “pomorandžina” kora ce postati manje vidna a figura oblikovanija!

NARUČITE SE U ŠIŠKO SALONU

Da li je tretman bolan?

I ako je tretman intenzivan, on nikada ne bi trebalo da boli, vec bi u toku i nakon tretmana trebalo da imate istinski osecaj prijatnosti. Ukoliko je tretman bolan, nije adekvatan.

Cemu služi LPG odelo?

LPG odelo je specijalna odeca dizajnirana za lipomasažu. Ona omogucava da se ostvare svi higijenski uslovi i zaštite vašu privatnost za vreme tretmana. Sa ovom specijelnom odecom lipomasaža je efikasnija.

Da li je neophodno voditi racuna o ishrani dok ste na tretmanima lipomasaže?

Sve zavisi od vaše težine, i vaših ciljeva! Ali celulit je retko uspešno odstranjen korigovanjem ishrane! Imajte pravilnu i uravnoteženu ishranu, kao i minimum 30 minta fizicke aktivnosti dnevno.

Šta se dešava sa oslobodenom masnocom?

Prvo, šeceri se skladište u masnim celijama. U toku masaže, LPG valjci stimulišu lipolizu i aktiviraju oslobadanje masti. Mast se zapravo onda pretvara u energiju koju koriste mišici.

Jesu li rezultati trajni?

Rezultati su brzi, i trajni. Posle serije tretmana (preporucujemo 12 do 15), jedan tretman mesecno je obicno dovoljan da se održe postignuti rezultati.

Primena LPG aparata u estetske svrhe:
  • SILUETA – oblikovanje , poboljšanje konture tela
  • CELULIT – edematozni, masni, fibrozni
  • OPUŠTENA KOŽA
  • DRENAŽA – izbacivanje vode iz organizma
  • RELAKSACIJA, ANTI-STRES

lpg-endermologija-676x421

 

NARUČITE SE U ŠIŠKO SALONU

 
 

Komentari

Poštovani posjetioci obavještavamo Vas da odgovori na komentare mogu da kasne nekoliko dana, te Vas molimo (ukoliko želite brz odgovor) da nas kontaktirate putem mejla ili telefona dostupnim na kontakt stranici. Vaš Šiško.

Na ovo stranici je zabilježeno 2 komentara

  1. Sanela kaže:

    kolika je cijena lipomasaze?

Odgovorite

*

code

 
Frizersko kozmetički salon “Šiško“ Banjaluka.

Frizersko kozmetički salon “Šiško“ Banjaluka.

Frizersko Kozmetički Salon ŠIŠKO je pravo mjesto za Vas, kada su u pitanju frizerske i kozmetičke usluge najbolji smo u gradu.

Naši iskusni frizeri i kozmetičari pružiće Vam vrhunsku profesionalnu uslugu bez obzira da li to bilo: farbanje kose, nadogradnja kose, depilacija, liječenje akni, nadogradnja noktiju, svečana frizura, pedikir ili manikir, masaža, korekcija ili farbanje obrva, regeneracija kose ili neka druga vrsta frizerskih i kozmetičkih usluga.

Vaš frizersko kozmetički salon ŠIŠKO Banja Luka.

 

Pretraga!


Usluge...

Novo

Kriolipoliza – tretman zamrzavanja masnih naslaga

Kriolipoliza, najpopularnija neinvazivna metoda uklanjanja masnih naslaga. Kombinovanjem kriolipolize i vakumske dijatermije, u samo 4 do 6 tretmana, Cryodin Supreme vas bezbolno riješava masnih naslaga i celulita.

opširnije...

Griz oko očiju ili na licu (MILIE)

Griz oko očiju ili na licu (milie) su bijele tvrde tačkice koje nastaju tako što keratin koji proizvodi koža, ostane zarobljen ispod površine kože stvarajući malu cistu u obliku bijelih tačkica (primarne milie) ili nakupine masti i loja (sekundarne milie).

opširnije...

Uklanjanje hemangioma

Hemangiomi su benigne promjene na koži nastale od endotelnih ćelija koje oblažu krvne sudove, obeležena povećanim brojem normalnih ili abnormalnih krvnih sudova ispunjienih krvlju. Hemangiomi nastaju abnormalnom prolefiracijom endotelnih ćelija krvnih sudova i dijele se na kapilarne i kavernozne hemangiome.

opširnije...

Uklanjanje kurjeg oka

Kurje oko je stečena keratodermija koja predstavlja ograničeno zadebljanje kože belo-žućkaste boje sa tvrdom i veoma osetljivom centralnom zonom. Ovo centralno zadebljanje nastaje usled hiperkeratoze, koja se kao trn prostire u dubini epiderma i veoma je bolno.

opširnije...

Uklanjanje Ksantelazmi

Ksantelazme (Xanthelasma palpebrarum) su benigne promene na koži, mekane na dodir, koje se manifestuju u vidu pločastih oblika žućkasto bele boje, ravne ili blago površinski izdignute iznad nivoa kože. Najčešće se javljaju na koži kapaka, odnosno u unutrašnjem uglu oka, vremenom se uvećavaju i mogu se formirati na više mesta.

opširnije...
Novo

Lasersko uklanjanje kondiloma

salonu Šiško Banjaluka na koži uklanjanje kondiloma vrši se laserom. Laserski zrak prodire do korjena kondiloma, na tretiranom mjestu se pravi zaštitna krastica nakon koje ostaje mlada koža koja se revitalizuje. Broj tretmana je individualan, jer zavisi od otpornosti organizma. Zakažite besplatne konsultacije, a naši estetičari će Vam pružiti najbolje rješenje za Vaš problem i uputiti savjete za prevenciju zaštite od kondiloma.

opširnije...
Novo

Lasersko uklanjanje fibroma

Uklanjanjem fibroma se sprečava dalje širenje virusa po koži, sprečavaju se iritacije koje dovode do različitih povreda i komplikacija koje mogu nastati ukoliko se fibrom nalazi na mestu koje je podložno konstantnom trenju.

opširnije...
Novo

Lasersko uklanjanje bradavica

Bradavice su virusna zarazna oboljenja koja nastaju kada se telo inficira nekim od humanog papiloma HPV virusa.

opširnije...

Lasersko uklanjanje izraslina na koži

Vrlo je važno da se sve promjene na koži redovno kontrolišu jer pojedine izrasline mogu izgledati kao dobroćudne, a u stvari da ukazuju na prisustvo virusa u organizmu.

opširnije...
Novo

Maderoterapija (maderotherapy) masaža oklagijama

Maderoterapija je poseban vid anticelulit masaže, koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim oklagijama, rolerima i kupama!

opširnije...

Facebook

Brojač posjeta