Minival trepavica

 

Ovaj tretman se preporučuje klijentima koje imaju ravne i kratke trepavice, kao i onima koji imaju problem sa alergijom na šminku.

Period u kojem je najzahvalnije raditi ovaj tretman je svakako početak ljeta jer na more ne moramo nositi ništa od šminke npr.(maskaru,kreon).

Vaše oči će biti istaknute, otvorene, trepavice uvijene i sjajno crne. Takođe i tokom cijele godine oči možete odmoriti od maskare ukoliko uradite ovaj tretman, jer će vaša maskara biti potrebna samo za večernje izlaske.

NARUČITE SE U ŠIŠKO SALONU

Bitno je naglasiti

da ne postoji nikakav rizik od oštećenja očiju pri tretmanu, jer su svi preparati na biljnoj bazi sa veoma niskim koncentracijama. Farbanje trepavica je najbolje primeniti nakon uvijanja jer time će te postići baš efekat maskare.

Za postizanje maksimalnog efekta neophodno je da su vam i obrve lijepo i pravilno oblikovane, ali i obojene što se može postići za svega 15min.

Ovo je posebno VAŽNO ukoliko ste promjenili boju kose! Nijanse su od svijetli smeđih do crnih, a za trepavice plavetno crnih.

Poslije tretmana trepavica i obrva one ce biti izrazajnije, dlaka sjajnija, a VI će te izraziti svoju ljepotu!!!

NARUČITE SE U ŠIŠKO SALONU

 • minival
 • uvijanje_tr_1
 • vestacke_trepavice
 • vikler
 
 

Komentari

Poštovani posjetioci obavještavamo Vas da odgovori na komentare mogu da kasne nekoliko dana, te Vas molimo (ukoliko želite brz odgovor) da nas kontaktirate putem mejla ili telefona dostupnim na kontakt stranici. Vaš Šiško.

Na ovo stranici je zabilježeno 4 komentara

 1. ivana kaže:

  Mogu li da znam koliko dugo traje ovaj mini val trepavica?
  I koliko kosta zajedno sa farbanjem? hvala

 2. Salon Šiško kaže:

  Poštovanje Ivana.
  Trajnost ovog efekta uvijanja trepavica je do dva i vise mjeseci i sa farbanjem kosta 40 km.

 3. Dzeni kaže:

  Interesuje me mini val trepavica, farbanje istih i farbanje obrva , koja je cijena.
  Takodjer me interesuje svilene trepavice nadogradnja kada se postave, nadopujna je nakon mjesec dana da li se nadopuna radi svakih mjesec dana?
  Hvala puno i vidimo se uskoro

 4. sanelapus@gmail.com kaže:

  Mini val i farbanje obrva i trepavica je 45km.Svilene trepavice kada se postave mozete da radite dopunu u razmaku od mjesec dana.

Odgovorite

*

code

 
Frizersko kozmetički salon “Šiško“ Banjaluka.

Frizersko kozmetički salon “Šiško“ Banjaluka.

Frizersko Kozmetički Salon ŠIŠKO je pravo mjesto za Vas, kada su u pitanju frizerske i kozmetičke usluge najbolji smo u gradu.

Naši iskusni frizeri i kozmetičari pružiće Vam vrhunsku profesionalnu uslugu bez obzira da li to bilo: farbanje kose, nadogradnja kose, depilacija, liječenje akni, nadogradnja noktiju, svečana frizura, pedikir ili manikir, masaža, korekcija ili farbanje obrva, regeneracija kose ili neka druga vrsta frizerskih i kozmetičkih usluga.

Vaš frizersko kozmetički salon ŠIŠKO Banja Luka.

 

Pretraga!


Usluge...

Novo

Kriolipoliza – tretman zamrzavanja masnih naslaga

Kriolipoliza, najpopularnija neinvazivna metoda uklanjanja masnih naslaga. Kombinovanjem kriolipolize i vakumske dijatermije, u samo 4 do 6 tretmana, Cryodin Supreme vas bezbolno riješava masnih naslaga i celulita.

opširnije...

Griz oko očiju ili na licu (MILIE)

Griz oko očiju ili na licu (milie) su bijele tvrde tačkice koje nastaju tako što keratin koji proizvodi koža, ostane zarobljen ispod površine kože stvarajući malu cistu u obliku bijelih tačkica (primarne milie) ili nakupine masti i loja (sekundarne milie).

opširnije...

Uklanjanje hemangioma

Hemangiomi su benigne promjene na koži nastale od endotelnih ćelija koje oblažu krvne sudove, obeležena povećanim brojem normalnih ili abnormalnih krvnih sudova ispunjienih krvlju. Hemangiomi nastaju abnormalnom prolefiracijom endotelnih ćelija krvnih sudova i dijele se na kapilarne i kavernozne hemangiome.

opširnije...

Uklanjanje kurjeg oka

Kurje oko je stečena keratodermija koja predstavlja ograničeno zadebljanje kože belo-žućkaste boje sa tvrdom i veoma osetljivom centralnom zonom. Ovo centralno zadebljanje nastaje usled hiperkeratoze, koja se kao trn prostire u dubini epiderma i veoma je bolno.

opširnije...

Uklanjanje Ksantelazmi

Ksantelazme (Xanthelasma palpebrarum) su benigne promene na koži, mekane na dodir, koje se manifestuju u vidu pločastih oblika žućkasto bele boje, ravne ili blago površinski izdignute iznad nivoa kože. Najčešće se javljaju na koži kapaka, odnosno u unutrašnjem uglu oka, vremenom se uvećavaju i mogu se formirati na više mesta.

opširnije...
Novo

Lasersko uklanjanje kondiloma

salonu Šiško Banjaluka na koži uklanjanje kondiloma vrši se laserom. Laserski zrak prodire do korjena kondiloma, na tretiranom mjestu se pravi zaštitna krastica nakon koje ostaje mlada koža koja se revitalizuje. Broj tretmana je individualan, jer zavisi od otpornosti organizma. Zakažite besplatne konsultacije, a naši estetičari će Vam pružiti najbolje rješenje za Vaš problem i uputiti savjete za prevenciju zaštite od kondiloma.

opširnije...
Novo

Lasersko uklanjanje fibroma

Uklanjanjem fibroma se sprečava dalje širenje virusa po koži, sprečavaju se iritacije koje dovode do različitih povreda i komplikacija koje mogu nastati ukoliko se fibrom nalazi na mestu koje je podložno konstantnom trenju.

opširnije...
Novo

Lasersko uklanjanje bradavica

Bradavice su virusna zarazna oboljenja koja nastaju kada se telo inficira nekim od humanog papiloma HPV virusa.

opširnije...

Lasersko uklanjanje izraslina na koži

Vrlo je važno da se sve promjene na koži redovno kontrolišu jer pojedine izrasline mogu izgledati kao dobroćudne, a u stvari da ukazuju na prisustvo virusa u organizmu.

opširnije...
Novo

Maderoterapija (maderotherapy) masaža oklagijama

Maderoterapija je poseban vid anticelulit masaže, koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim oklagijama, rolerima i kupama!

opširnije...

Facebook

Brojač posjeta