Šišanje vrućim makazama – wellness thermocut

U salonu „Šiško“ želimo da vam predstavimo posebnu uslugu šišanja, wellnes tretman za šišanje-vrućim makazama.

Wellness thermocut ili vruće šišanje je „wellnes“ tretman za kosu. Vruće makaze djeluju terapeutski na kosu. Sa ovim makazama produžavamo rok rok šišanja. Ako običnim makazama ne procvjeta vrh kose do 1 ili 1,5 mjesec ovim ćemo produžiti na 3 ili 3,5 mjeseca i tako će doći do mogućnosti da pojedine dame dobiju željenu dužinu kose, jer se neće morati šišati svakih 1 ili 1,5 mjeseci.

Podešavanje temperature vrućih makaza zavisi od stepena oštećenja kose kod naših klijenata, zato postoji regulator koji ima podesivost temperature od 90 do 150°C stepeni.

Makaze „zavaraju“ dlaku, tako da prirodno ulje i vlaga ostaju unutar strukture vlasi. Kosa ne gubi proteine i minerale koji su potrebni za ravnotežu pa tako nema mogućnosti da se vrhovi rascvjetaju i isuše.

NARUČITE SE U ŠIŠKO SALONU

Šišanje vrućim makazama - Wellness thermocut

Kosa bolje upija boju i sve preparate za njegu kose. Farbana kosa manje blijedi i duže zadržava boju.
Feniranje postaje vrlo lagan proces čak i kod kuće.Tanka kosa dobija volumen, gusta se ovim makazama može tanjiti bez straha da će se oštetiti, jer i na mjestima gdje je vršeno tanjenje – dlaka se „zavari“ ili „zapečati“.

Kovrdžava kosa je po prirodi suha. Vruće šišanje odnosno zapečaćeni krajevi omogućavaju da se proteini i minerali završavaju u dlaci, tako da kovrdžava kosa konačno neće biti više suha.

Već kroz 15min kosi se vraća sjaj.

Vršena su ispitivanja na kosi pre i poslije šišanja vrućim makazama. Dlake su savijene i istezane i to je sve posmatrano pod mikroskopom. Kosa koja je ošišana wellness thermocut metodom je nekoliko puta jača nego ona koja je ošišana običnim makazama. Što znači da će se manje kidati i oštećivati prilikom češljanja, feniranja, vezivanja.

NARUČITE SE U ŠIŠKO SALONU

Poslije 2 do 3 tremana vrućim makazama, period između dva šišanja se produžava čak do 6 mjeseci.

 
 

Komentari

Poštovani posjetioci obavještavamo Vas da odgovori na komentare mogu da kasne nekoliko dana, te Vas molimo (ukoliko želite brz odgovor) da nas kontaktirate putem mejla ili telefona dostupnim na kontakt stranici. Vaš Šiško.

Odgovorite

AntiBot pitanje: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

 
Frizersko kozmetički salon “Šiško“ Banjaluka.

Frizersko kozmetički salon “Šiško“ Banjaluka.

Frizersko Kozmetički Salon ŠIŠKO je pravo mjesto za Vas, kada su u pitanju frizerske i kozmetičke usluge najbolji smo u gradu.

Naši iskusni frizeri i kozmetičari pružiće Vam vrhunsku profesionalnu uslugu bez obzira da li to bilo: farbanje kose, nadogradnja kose, depilacija, liječenje akni, nadogradnja noktiju, svečana frizura, pedikir ili manikir, masaža, korekcija ili farbanje obrva, regeneracija kose ili neka druga vrsta frizerskih i kozmetičkih usluga.

Vaš frizersko kozmetički salon ŠIŠKO Banja Luka.

 

Pretraga!


Usluge...

Novo

MEZOTERAPIJA-MEZOPEN

Mikroiglice stvaraju mnogobrojna mehanička oštećenja na tretiranom delu. Na ovaj način se koristi mehanizam samozaceljanja kože, te dovodi do povećanja proizvodnje fibroblasta (ćelija vezivnog tkiva koja ima gradivnu ulogu), koji se pretvara u  kolagen i elastin koji se vezuje za stari kolagen u koži.

opširnije...
Novo

UKLANJANJE MLADEŽA

Osim mladeža, ovom metodom se uspešno uklanjaju i bradavice, papilomi, fibromi, keratoze, ksantelazme, crveni krvni mladeži, sitne izrasline na vratu i pod pazuhom, kondilomi, fleke od sunca, staračke fleke, kao i mnoge druge dobroćudne kožne lezije.

opširnije...

Dermalni fileri

U našoj ustanovi u narednom periodu vršimo konsultanske usluge iz oblasti plastične i estetske hirurgije, tretmane filerima i aplikacije botox/a obavljaće dr Nikola Baroš, spec. plastične i rekonstruktivne hirurgije.

opširnije...

Uvećanje usana

U našoj ustanovi u narednom periodu vršimo konsultanske usluge iz oblasti plastične i estetske hirurgije, tretmane filerima i aplikacije botox/a obavljaće dr Nikola Baroš, spec. plastične i rekonstruktivne hirurgije.

opširnije...

LPG endermologija

Endermologija tj. LIPOMASAŽA, je prvi medicinski ispitan metod koji deluje na adipocite (potkožne masne ćelije) i vezivno tkivo, a istovremeno i na kožu.

opširnije...
Novo

SHR LASERSKA EPILACIJA

Predstavljamo vam novi laser sa SHR tehnologiom za trajno uklanjanje dlačica. Prvi uredjaj koji ima programe za sve tipove kože, izrazito brzi tretmani i još mnogo toga, pročitajte opširnije.

opširnije...
Novo

Lasersko uklanjanje tetovaža

Lasersko uklanjanje tetovaža ND:YAG-laserom
Nd:YAG LASER za uklanjanje tetovaža je najbolji laser jer postiže najbolje rezlutate,djeluje isključivo na pigment. Nema oštećenja okolnog tkiva niti ikakvog krvarenja.

opširnije...
Novo

Epilacija diodnim laserom

Epilacija diodnim laserom najnovije generacije je dosada najveca revolucija kod trajnog uklanjanja dlacica.
Metoda je posebna po tome sto se 10-12 puta prelazi preko dlačica,dok svi drugi uredjaji (IPL-metoda fotoepilacije) prelaze samo jednom.

opširnije...
Novo

Dijamantna mikrodermoabrazija

Mehaničko skidanje površinskih izumrlih slojeva kože uz pomoć sonde sa dijamantskom glavom i vakumom koji ujedno vrši i vakum masažu, smanjuje proširene pore, smanjuje pjege , male bore i poboljšava tonus kože.

opširnije...

Šišanje vrućim makazama – wellness thermocut

U salonu „Šiško“ želimo da vam predstavimo posebnu uslugu šišanja, wellnes tretman za šišanje-vrućim makazama. Wellness thermocut ili vruće šišanje je „wellnes“ tretman za kosu. Vruće makaze djeluju terapeutski na kosu.

opširnije...

Facebook...

Brojač posjeta