Akcijska ponuda u salonu ŠIŠKO

Naručite se u Šiško salonu

 

Verifikacija

 
 

Komentari

Poštovani posjetioci obavještavamo Vas da odgovori na komentare mogu da kasne nekoliko dana, te Vas molimo (ukoliko želite brz odgovor) da nas kontaktirate putem mejla ili telefona dostupnim na kontakt stranici. Vaš Šiško.

Na ovo stranici je zabilježeno 7 komentara

 1. željka kaže:

  Željela bih uraditi trajnu epilaciju -pazuh,kompletne noge i ruke,te bikini zona.Interesuju me vaše preporuke ,koliko tretmana i koja cijena?

 2. sanela kaže:

  Potrebno je oko 8 tretmana.
  Cijena IPL-om 30 KM po regiji.
  A Diodnim laserom oko 6 tretmana i cijena je 60 KM po regiji

 3. sanela kaže:

  Postovanje!
  Nase preporuke za epilaciju i za vas bi bilo najbolje da uradite tretmane sa DIODNIM LASEROM potrbno je znatno manji broj tretmana u odnosu na druge metode.
  Pouzdan je i siguran .
  Tretmane mozemo raditi i na tamnoj kozi.tj.ljeti.
  Cijena po tretmanu i po regiji je 60km.
  Potrebno je od 4-6 tretmana u zavisnosti koju regiju tretiramo.
  Za sva dodatna pitanja i konsultacije smo vam na raspolaganju.
  Tel.065-822-343

 4. Svetlana kaže:

  Zeljela bi da uradim japonsski sistem obrva koliko vam je cena i koliko puta moram da dodjem do vas da bi to izgledalo dobro posto nemam bas nikog iskustva sa tim dali vi pravite oblik obrva ili moram sama da jih pocupam hvala

 5. sanelapusic@gmail.com kaže:

  Cijena japanskog iscrtavanja obrva je 300km u tu cijenu vam je uračunata korekcija koja se radi poslije tri nedelje od iscrtavanja u zavisnosti od vašeg tipa kože. Nerade kod nas svi klijenti korekciju ,ako je koža masna rade ako je suha u većini slučajeva nerade vec ostave pa na godišnjem nivou urade osvježenje boje.

  Pitali ste za oblik pre samog iscrtavanja mi vam pocupamo tj uradimo korekciju obrva i napravimo odgovarajući oblik za vase lice ako se složimo s vama da vam odgovara pocinjemo sa postupkom iscrtavanja i unošenja pigmenta.
  Lp

 6. Milica kaže:

  Cao. Zanima me koliko je ucinkovita metoda lijecenje AKNI sa IPL-om?

  • SALON ŠIŠKO SALON ŠIŠKO kaže:

   Učinkovita je u vise tretmana!
   Potrebno je uraditi seriju od 6-8 tretmana za potpun efekat.
   Tretmani se rade iskljucivo jesen i zima kad nema sunca!
   Razmak izmedju tretmana je 10dana.
   Termin je potrebno zakazati na br.065-822-343

 
Frizersko kozmetički salon “Šiško“ Banjaluka.

Frizersko kozmetički salon “Šiško“ Banjaluka.

Frizersko Kozmetički Salon ŠIŠKO je pravo mjesto za Vas, kada su u pitanju frizerske i kozmetičke usluge najbolji smo u gradu.

Naši iskusni frizeri i kozmetičari pružiće Vam vrhunsku profesionalnu uslugu bez obzira da li to bilo: farbanje kose, nadogradnja kose, depilacija, liječenje akni, nadogradnja noktiju, svečana frizura, pedikir ili manikir, masaža, korekcija ili farbanje obrva, regeneracija kose ili neka druga vrsta frizerskih i kozmetičkih usluga.

Vaš frizersko kozmetički salon ŠIŠKO Banja Luka.

 

Pretraga!


Usluge...

Novo

Lasersko uklanjanje kapilara – DIODE LASER 980nm

Uklanjanje kapilara DIODE LASER 980nm laserom bez konkurencije je najučinkovitija tehnologija na svijetu.

opširnije...
Novo

Rješenje protiv celulita i masnih naslaga, Velashape aparatom

VelaShape je trenutno najpriznatiji neinvazivni tretman na tržištu, namenjen preoblikovanju tela i uklananju celulita. U pitanju je aparat sa dokazanim efektom u tretiranju celulita kako na površini tako i u dubljim slojevima kože.

opširnije...
Novo

Najsavremenija metoda liječenja: Frakcionim CO2 laserom

Najsavremenija metoda liječenja: Frakcionim CO2 laserom, zaista dramatično može podmladiti kožu i obrisati godine sa vašeg lica kao da ste bili na “plastičnoj” operaciji. Druga važna činjenica je da to nije kozmetički tretman koji ćete uraditi u pauzi dok obavljate više svakodnevnih poslova.

opširnije...
Novo

Kriolipoliza – tretman zamrzavanja masnih naslaga

Kriolipoliza, najpopularnija neinvazivna metoda uklanjanja masnih naslaga. Kombinovanjem kriolipolize i vakumske dijatermije, u samo 4 do 6 tretmana, Cryodin Supreme vas bezbolno riješava masnih naslaga i celulita.

opširnije...

Griz oko očiju ili na licu (MILIE)

Griz oko očiju ili na licu (milie) su bijele tvrde tačkice koje nastaju tako što keratin koji proizvodi koža, ostane zarobljen ispod površine kože stvarajući malu cistu u obliku bijelih tačkica (primarne milie) ili nakupine masti i loja (sekundarne milie).

opširnije...

Uklanjanje hemangioma

Hemangiomi su benigne promjene na koži nastale od endotelnih ćelija koje oblažu krvne sudove, obeležena povećanim brojem normalnih ili abnormalnih krvnih sudova ispunjienih krvlju. Hemangiomi nastaju abnormalnom prolefiracijom endotelnih ćelija krvnih sudova i dijele se na kapilarne i kavernozne hemangiome.

opširnije...

Uklanjanje kurjeg oka

Kurje oko je stečena keratodermija koja predstavlja ograničeno zadebljanje kože belo-žućkaste boje sa tvrdom i veoma osetljivom centralnom zonom. Ovo centralno zadebljanje nastaje usled hiperkeratoze, koja se kao trn prostire u dubini epiderma i veoma je bolno.

opširnije...

Uklanjanje Ksantelazmi

Ksantelazme (Xanthelasma palpebrarum) su benigne promene na koži, mekane na dodir, koje se manifestuju u vidu pločastih oblika žućkasto bele boje, ravne ili blago površinski izdignute iznad nivoa kože. Najčešće se javljaju na koži kapaka, odnosno u unutrašnjem uglu oka, vremenom se uvećavaju i mogu se formirati na više mesta.

opširnije...
Novo

Lasersko uklanjanje kondiloma

salonu Šiško Banjaluka na koži uklanjanje kondiloma vrši se laserom. Laserski zrak prodire do korjena kondiloma, na tretiranom mjestu se pravi zaštitna krastica nakon koje ostaje mlada koža koja se revitalizuje. Broj tretmana je individualan, jer zavisi od otpornosti organizma. Zakažite besplatne konsultacije, a naši estetičari će Vam pružiti najbolje rješenje za Vaš problem i uputiti savjete za prevenciju zaštite od kondiloma.

opširnije...
Novo

Lasersko uklanjanje fibroma

Uklanjanjem fibroma se sprečava dalje širenje virusa po koži, sprečavaju se iritacije koje dovode do različitih povreda i komplikacija koje mogu nastati ukoliko se fibrom nalazi na mestu koje je podložno konstantnom trenju.

opširnije...

Facebook

Brojač posjeta