BOTOX za kosu (njega oštećene i suhe kose)

Prve asocijacije na rijec Botox vjerovatno su razne injekcije i ubrizgavanje istih u borbi protiv bora, međutim vjerovali ili ne postoji i botoxs za kosu. Botoxs za kosu.  Pogledajte našu video prezentaciju. Novu tehniku njege kose mozete dobiti u „Šiško“ salonu. Npva trhnika podrazumjeva ubrizgavanje keratinske mase direktno u središnji dio kose, koltikulu dlake otvaramo specijalnom hladnom peglom INFRA -RED CRVENOM.

Prva faza ovog tretmana je da se kosa pere specijalnim šamponom bez sulfata. Poznato je da sulfat inače oštecuje prvi sloj dlake koji se zove kortikula i tako vadi one hranjive sastojke koji se zovu KERATIN.

Pošto znamo da se kosa sastoji od keratina i vode postupamo radu nanošenja direktno kertina na dlaku. Ono što je bitno za ovaj tretman jeste da je ovo najnovija revolucija u njezi kose i koriste ga jako slavne osobe…

Ovi preparati ulaze direktno u središnji dio dlake izmedu kortikule i negule tako da gradi direktno tu strukturu. Sve što radimo dalje na takvoj oporavljenoj kosi daje nam vrhunske rezlutate.  Dlaka jednostavnije prima sve pigmente koje unosimo prilikom farbanja.
Poslije ovog revolucionarnog tretmana u njezi kose  umjesto feniranja predlažemo -PEGLANjE KOSE ULTRA VIOLET-

Zašto peglanje ultra violet?

Ultra violet peglanjem se znatno manje oštećuje kosa od standardnih pegli koje se mogu naći na tržistu.
Moć efekta koju daje ova pegla je znatno vidljiva i uočljiva svakoj našoj klijentici koja je radila tretman usluge PEGLANjE ULTRA VIOLET.

Botox za kosu
Botox za kosu

POGLEDAJTE VIDEO

POZOVITE ODMAH