BRAZILSKO FENIRANJE I TRAJNO RAVNANJE KOSE

Brazilski keratin, tretman za oštećenu kosu, je najnapredniji, najbrži i najefikasniji način da se vaša oštećena kosa oporavi i da joj se vrati njen prirodni izgled.

Već nekoliko godina unazad širom je rasprostranjen i popularan po svim zemljama Južne Amerike. U poslednjih godinu dana napravio je pravi preokret u salonima Centralne Amerike, SAD-a, Srednjeg istoka, Portugala. Isto tako i u  Španiji, Singapuru, Novog Zelanda i Australiji.

Brazilsko feniranje je odnedavno dostupano i na našem tržistu!!!

Želite li da vaša kosa bude svilenkasta i jaka, sa smanjenim volumenom i prirodnim izgledom?

Brazilski tretman keratinom je produkt sastavljen od najboljih sastojaka u svijetskoj kozmetologiji.

Sa ekstratom kakaoa i odlične čokoladne arome ovaj produkt će smanjiti volumen vaše kose i povećati njen sjaj. Sa svojim sadržajem hidrolizovanog keratina, vitamina, ekstrata kakaoa, kolagenom, polikaterinom. Kombinacijom silikona štiti Vašu kosu od mehaničkog uticaja pegli za kosu i fena.

Važno je znati: Kosa se sastoji od 90% keratina koji pri bojenju, izbjeljivanju, tapiranju, pregrijavanjudolazi do oštećenja. Ostalim štetnim procesima nestaje iz kose što rezultira pucanjem vlasi i oštećenjima. Ovim preparatom i postupkom unosimo keratin, momentalno regenerišemo kosu. Dajemo joj visoki sjaj, poroznost vlasi nestaje pa je kosa i glatka, a ujedno je i ravnamo.

Tada vrijedi pravilo: što je kosa kvalitetnija i zdravija učinak je manji, a što su oštećenja veća i učinkovitost preparata je veća.
  • na izrazito kovrdžavoj kosi postupak se ponavlja nakon 2 mjeseca, dok se na talasastoj kosi ponavlja nakon 3-4 mjeseca
  • primjena ovog preparata je moguća i samo parcijalno kao npr. na šiškama, vrhovima kose ili na kruni glave (prema potrebi klijenata)
  • potrebna količina preparata je 30 – 70 ml (nema svrhe pretjerivati sa količinom jer će višak ispariti, duže ćemo fenirati, a dodatni efekt nije moguć)
  • preparat se nanosi 1-2 cm od vlasišta
  • ukoliko postupak želimo vršiti na bojanoj kosi važno je da kosu bojimo barem dan ranije ili dve nedelje nakon postupka
  • morska i hlorirana voda umanjuju učinke keratina pa se postupak preporučuje vršiti prije sezone kupanja što će i olakšavati održavanje kose ljeti
  • preporuka je da korisnici kod kuće peru kosu šamponima bez hlorid-sulfata ili uobičajenim šamponima uz upotrebu pakung krema na vrhovima vlasi
  • u slučaju da smo propustili pojedinačni pramen, doradimo ga kasnije
  • postupak se može vršiti samo četkom i fenom, no peglanjem se kosa jače zagreva, a time se garantuje i bolja učinkovitost keratina kojeg unosimo u nju.
Brazilsko feniranje
Brazilsko feniranje

POGLEDAJTE VIDEO

POZOVITE ODMAH