Foto epilacija IPL-RF E-light

Komentari su isključeni na Foto epilacija IPL-RF E-light

epilacija-cjenovnik

Važno znati

Prije i poslije epilacije neophodno je obrijati regiju koju zelimo tretirati niposto depilirati ili kremama skidati dlačice.
Ako se klijent odluči za epilaciju, a predhodno je uklanjao dlačice depilacijom u takvom slučaju potrebno je da prode dve do tri sedmice od depilacije da bi se regija mogla obrijati i tek tad mozemo da krenemo sa tretmanima epilacije.

Zašto je potrebno više tretmana epilacije?

Pošto dlake rastu u 3 faze, a svijetlosni snop aparata moze da uništi folikul dlake u samo jednoj fazi, a to je AKTIVNA FAZA – postupak se ponavlja.
Zato je i razmak izmedu tretmana od 1-3 mjeseca, a procjenjuje ga u nasem salonu tehnicko obrazovana osoba. U zavisnosti koju ćemo regiju tretirati određujemo i taj vremenski raspon izmedu tretmana. Tako n.p.r.regiju lica radimo na 5-6 nedelja , a noge od 1-3mjeseca. BITNO je da termini nikako ne smiju biti ograničeni za prave rezlutate sve je individualno zato mi isključivo radimo ANALIZU DLAKE i na taj nacin odredujemo termine.

Nikako se termini između tretmana nebi trebali raditi prije 5 nedelja.

NARUČITE SE U ŠIŠKO SALONU

Da li je epilacija opasna?

Sa našim novim visoko kvalitetnim uređajem koji je dobijo dozvolu od agencije za lijekove BiH potpuno je bezbjedan jer svijetlosni snop prodire samo par milimetara ispod povrsine koze, a žlijezdane strukture se nalaze mnogo dublje. Tretmani su potpuno BEZBOLNI i sa sigurnoscu BEZBJEDNI sto znači da ne moze doći do oštećenja kože.

Da li se poslije završene serije tretmana vraćaju dlačice?

Sve je individualno i zato kazemo da je EPILACIJA-dugotrajna metoda uklanjanja dlačica. Folikuli dlake mogu uslijed nekog stresa ili hormonskog dizbalansa da se ponovo pojave u takvom slučaju klijent bi trebao jedan tretman da uradi jer su to vrlo rijetke dlačice.

TRAJNO i bezbolno uklanjanje dlaka – EPILACIJA

Epilacija - kozmetički salon banja luka

Za procedure trajnog uklanjanja dlaka (dlačica ili malja), imamo potpuno nove, visokokvalitetne aparate sa ELOS (E-light) tehnologijom koja objedinjava dva energetska postupka IPL (optička energija) + RF (Radiofrekventna energija)… Sa njima postižemo još bolji kvalitet naših usluga, tako da će i vaši rezultati biti još bolji, pa ćete i Vi moći da uspešno uklonjate čak i svetle dlačice, koje se često pojavljuju na bradi i gornjim usnama.

Čudimo se kako je složeno sastavljeno ljudsko telo i kako ono savršeno dobro funkcioše, kako je sve na svom mestu, tačno tamo gde treba da bude.

Valjda je baš zbog toga nastala izreka koja će uskoro biti napuštena: „Za lepotu je potrebno i da se malo potrudimo!“. Brijanje koje nervira, depilacija i ponovno depiliranje će postati stvar prošlosti. S druge strane, postoje i nedostaci koji se ne uklapaju u tu konstataciju, a to su naročito oni koji se beskonačno ponavljaju. Naravno mislimo na dosadne dlake koje se javljaju na delovima tela gde im nije mesto i koje kvare naš izgled.

Epilacija (ili trajno odstranjevanje dlačica) je potpuno bezbolan, potpuno bezbedan i daleko najbolji proces, koji obrazuje trajne rezultate.

Epilacija sa IPL + RF uredjajem služi za generisanje trajnog uklanjanja dlaka.

Tehnologija funkcioniše tako što koristi emitovane svetlosne zrake i energiju ovih zraka da bi trajno uništila celu strukturu svake dlake. Od ključnog je značaja takođe da se unište one ćelije iz kojih rastu dlake.

IPL uređaj Zašto je E-light (IPL + RF) uredjaj bolji od normalnog IPL aparata, laserskog blica ili normalnog lasera, što se lako vidi na grafikonu.

Radiofrekvencija je, naime, dodatni izvor energije, i nudi značajno bolje rezultate, uz manje rizika.

RF + IPL uredjaj za epilaciju dlačica (trajno odstranjivanje dlačica) jednostavno znači da se možemo oprostiti odnosno reći zbogom ponavljajućim i mukotrpnim procesima koji su dovodili samo do izrastanja dlačica, osipa, upala kože i to sa vrlo kratkojnim efektom.

Svaki naš uredjaj sa kojima radimo poseduje EC Sertifikat dobijen od visoko renomiranih evropskih Instituta za ispitivanje bezbednosti i certifikovanje.

Tretman epilacijom čak pozitivno utiče i na samo kožno tkivo, stimuliše kolagen, koji je glavno vezivno tkivo u strukturi kože. Koža je posle tretmana mekša, glatkija i ima lepši ten.

Tretmane ne treba vršiti na klijentima koji imaju dole navedeno zdravstveno stanje – (kao u nastavku):
 • ako klijent ima groznicu sa povišenom telesnom temperaturom.
 • ako klijent ima oslabljen (slab) imuni sistem.
 • ako je klijent osetljiv na ožiljke nakon povreda.
 • ako klijent ima svetlu-osetljivu kožu ili je ranijim tretmanom ustanovljena osetljivost na svetlost.
 • ako je klijent mentalno nestabilan ili ima nerealna očekivanja.
 • ako je klijent trudnica.
 • ako klijenti boluju od raka kože.
 • ako klijent nema ujednačene trombocite i ako je klijent nedavno popio aspirin (ili bilo koji drugi sličan medikament) ili antioksidans.
 • ako klijent ne želi da razmotri bezbednosne metode lečenja, kao što je izbegavanje sunčanja, itd.
 • ako klijenti treba da obavljaju bilo koju hormonsku terapiju koja će se realizovati u naredna tri meseca.
 • ako je klijent podložan krvarenju ili ako boluje od epilepsije ili dijabetesa.
 • ako klijent ima oštećenu kožu ili deo kože zbog jonizujućeg zračenja.
 • ako klijent ima preplanuo ten zbog sunčanja.

NARUČITE SE U ŠIŠKO SALONU

Nega kože posle tretmana

Koristite blagi sapun i hladnu prokuvanu vodu za pranje/čišćenje kože.
Nanesite kremu sa vitaminom C.

Uslovi za tretmane epilacije laserom su takvi da regije koja se tretiraju budu obrijane ili ošišane po mogućnosti mogu se sa kremicom skidati dlačice pod uslovom da krema ne ošteti kožu. ZAKLJUČAK je da na tretman klijent dolazi bez dlačica ali sa korjenom. Korjen nam je potreban da bi laser mogao trajno da uništi folikul dlake. Ako je klijent prije epilacije čupao dlačice iz korjena potrebno je dve do tri nedelje ne čupati isključivo brijati dlake da bi mogli početi ili uraditi tretman laserom.

NAJČEŠĆA PITANJA U NAŠEM LASER CENTRU „ŠIŠKO“

Koliko tretmana je potrebno uraditi i koliki je razmak izmedju tretmana?
Da bi se trajno odstranile dlačice sa tijela potrebna je serija od 6-8 tretmana koja se radi u razmacima od 5-6 nedelja za lice i bikini a za ostale regije razmak može da bude i do 3mj. Klijent prati kojom brzinom dlačice rastu i mjenjaju svoje faze rasta i u skladu sa rastom dlaka zakazuje se tretman.

Predvidjena serija je od 6-8 tretmana i nje se možemo pridržavati ako su u redu svi parametri:

 • DA KLIJENT NEMA HORMONSKI DIZBALANS
 • DA KLIJENT NE PIJE HORMONSKU TERAPIJU uključujući i tablete za štitnu žlijezdu i kontracepcijske pilule
 • DA BOJA DLAKE BUDE TAMNA
 • DA KLIJENT NE KONZUMIRA ALKOHOL I CIGARETE
 • DA JE ŽIVOTNA DOB KLIJENTA +35
 • POSEBNO JE BITNO DA JE OSOBA KOJA RADI NA LASERU TEHNIČKI OBRAZOVANA I DA IMA SVE TEHNOLOGIJE UREDJAJA ZA TRAJNO UKLANJANJE DLAČICA,  DA BI MOGLA PRILIKOM ANALIZE DLAKE I NJENE DUBINE PREDLOŽITI KLIJENTU RAD SA   LASEROM KOJI IMA PARAMETRE ZA SVE DUBINE DLAKA ,JER POZNATO JE DA NA SVIM REGIJAMA KORJEN DLAKE NE RASTU NA ISTOJ DUBINI NEKE SU PLIĆE ,A NEKE SU SA KORJENOM DUBLJE !!!

 

AKO SMO UZELI SVE OVE PARAMETRE U OBZIR, I SA KLIJENTOM ODRADILI KINSULTACIJE PRIJE POČETKA TRETMANA, I AKO SMO USTANOVILI DA SU SVI NAVEDENI FAKTORI U BALANSU U TAKVOM SLUČAJU MOŽEMO POTVRDITI DA SE U PREDVIDJENOJ SERIJI DO 8 TRETMANA SVE ZONE NA LICU I TIJELU MOGU RIJEŠITI!

AKO U SLUČAJU DA JEDNO OD NAVEDENIH PREDHODNIH STAVKI NIJE U BALANSU TJ.DA JE U DIZBALANSU TRETMANI MOGU DA SE PRODUŽE NA VEĆI BROJ STO NE ZNAČI DA SE NE MOŽE POSTIĆI CILJ, VEC ZAHTJEVA DA KLIJENT RADI VISE TRETMANA OD PREDVIĐENE SERIJE.

ČESTO NAŠ KLIJENTI U LASER CENTRU ŠIŠKO PITAJU STA POSLIJE USPJEŠNO ODRADJENE SERIJE TRETMANA DA LI SE DLAČICE VRAĆAJU?

Potrebno je uraditi tretman održavanja na 6mj hormonske zone, a do godinu dana sve druge zone. Takodje je potrebno napomenuti da se dlačice ne vrćaju nakon serije tretmana ,a održavanje je potrebno zbog novih dlačica koje organizam aktivira u malim količinama.

 • epilacija-diodni-laser-2
 • epilacija-diodni-laser-3
 • epilacija-diodni-laser
 
 

Komentari

Poštovani posjetioci obavještavamo Vas da odgovori na komentare mogu da kasne nekoliko dana, te Vas molimo (ukoliko želite brz odgovor) da nas kontaktirate putem mejla ili telefona dostupnim na kontakt stranici. Vaš Šiško.

Comments are closed.

 
Frizersko kozmetički salon “Šiško“ Banjaluka.

Frizersko kozmetički salon “Šiško“ Banjaluka.

Frizersko Kozmetički Salon ŠIŠKO je pravo mjesto za Vas, kada su u pitanju frizerske i kozmetičke usluge najbolji smo u gradu.

Naši iskusni frizeri i kozmetičari pružiće Vam vrhunsku profesionalnu uslugu bez obzira da li to bilo: farbanje kose, nadogradnja kose, depilacija, liječenje akni, nadogradnja noktiju, svečana frizura, pedikir ili manikir, masaža, korekcija ili farbanje obrva, regeneracija kose ili neka druga vrsta frizerskih i kozmetičkih usluga.

Vaš frizersko kozmetički salon ŠIŠKO Banja Luka.

 

Pretraga!


Usluge...

HEREISTITLE

opširnije...

HEREISTITLE

opširnije...
Novo

Lasersko uklanjanje kapilara – DIODE LASER 980nm

Uklanjanje kapilara DIODE LASER 980nm laserom bez konkurencije je najučinkovitija tehnologija na svijetu.

opširnije...
Novo

Rješenje protiv celulita i masnih naslaga, Velashape aparatom

VelaShape je trenutno najpriznatiji neinvazivni tretman na tržištu, namenjen preoblikovanju tela i uklananju celulita. U pitanju je aparat sa dokazanim efektom u tretiranju celulita kako na površini tako i u dubljim slojevima kože.

opširnije...
Novo

Najsavremenija metoda liječenja: Frakcionim CO2 laserom

Najsavremenija metoda liječenja: Frakcionim CO2 laserom, zaista dramatično može podmladiti kožu i obrisati godine sa vašeg lica kao da ste bili na “plastičnoj” operaciji. Druga važna činjenica je da to nije kozmetički tretman koji ćete uraditi u pauzi dok obavljate više svakodnevnih poslova.

opširnije...
Novo

Kriolipoliza – tretman zamrzavanja masnih naslaga

Kriolipoliza, najpopularnija neinvazivna metoda uklanjanja masnih naslaga. Kombinovanjem kriolipolize i vakumske dijatermije, u samo 4 do 6 tretmana, Cryodin Supreme vas bezbolno riješava masnih naslaga i celulita.

opširnije...

Griz oko očiju ili na licu (MILIE)

Griz oko očiju ili na licu (milie) su bijele tvrde tačkice koje nastaju tako što keratin koji proizvodi koža, ostane zarobljen ispod površine kože stvarajući malu cistu u obliku bijelih tačkica (primarne milie) ili nakupine masti i loja (sekundarne milie).

opširnije...

Uklanjanje hemangioma

Hemangiomi su benigne promjene na koži nastale od endotelnih ćelija koje oblažu krvne sudove, obeležena povećanim brojem normalnih ili abnormalnih krvnih sudova ispunjienih krvlju. Hemangiomi nastaju abnormalnom prolefiracijom endotelnih ćelija krvnih sudova i dijele se na kapilarne i kavernozne hemangiome.

opširnije...

Uklanjanje kurjeg oka

Kurje oko je stečena keratodermija koja predstavlja ograničeno zadebljanje kože belo-žućkaste boje sa tvrdom i veoma osetljivom centralnom zonom. Ovo centralno zadebljanje nastaje usled hiperkeratoze, koja se kao trn prostire u dubini epiderma i veoma je bolno.

opširnije...

Uklanjanje Ksantelazmi

Ksantelazme (Xanthelasma palpebrarum) su benigne promene na koži, mekane na dodir, koje se manifestuju u vidu pločastih oblika žućkasto bele boje, ravne ili blago površinski izdignute iznad nivoa kože. Najčešće se javljaju na koži kapaka, odnosno u unutrašnjem uglu oka, vremenom se uvećavaju i mogu se formirati na više mesta.

opširnije...

Facebook

Brojač posjeta