Kolorizacija

Frizeri imaju širok spektar formula za promjenu kolora.
Boje se mogu koristiti da se postignu izražene kolor promjene.

image118

Optimalni kolor rezulatati se mogu postići na sijedoj ili čvrstoj prirodnoj kosi, isto kao i na poroznoj, osjetljivoj kosi zahvaljujući novoj mješavini efikasnih boja, state-of-the-art agensima koji sadrže pigmente i nove kondicione agense.

Kao i mi volećete dugotrajnu intenzivnu boju sa 100% pokrivenom moći i prirodnim izgledom kose. Potrebno je s vremena na vreme promjeniti imidž, i u tome bojenje kose zauzima prvo mesto.

Zabluda je da se na prljavu i masniju kosu boja lakše hvata. Najbolje je kosu oprati dan prije, da bude čista, ali opet ne previše lepršava.

Boja će biti dugotrajnija ako nakon bojenja se kosa ne pere 24-48 sati. Poželjno je koristiti šampone i regeneratore za obojenu kosu kako bi zadržala boju i sjaj.

Pri odabiru boje treba voditi računa o tome da vaša nova boja pristaje uz boju vašeg tena na licu.

Osobe sa svetlom puti tamne boje uglavnom loše pristaju, kao i osobe sa tamnom puti boje poput nordijsko plave. Ali zato boje meda i lešnika odlično pristaju.

Permanentne boje se moraju miješati s hidrogenom koji otvara površinski sloj dlake omogućavajući prodiranje boje. Veći procenat hidrogena znači svetlije nijanse. Polupermanentne boje zapravo ne posvetljuju kosu.

Njima se postiže za nijansu svetliji, odnosno tamniji ton. Boja traje 20-ak pranja. Polupermanentne boje sadrže prirodne sastojke pa tako ne skidaju boju sa kose, ne boje sedu kosu i samo joj dodaju površinski sjaj koji nestaje nakon nekoliko pranja.

Ako je vaša put svetla te imate plave ili zelene oči, preporučujemo svetlije tonove za bojenje kose: pepeljasta, boje šampanjca ili bež.

Ako je vaša put tamnija te imate tamne oči, preporučujemo jake zlatne nijanse ili, crvenkasto-smeđe ili kestenjaste nijanse.

NARUČITE SE U ŠIŠKO SALONU

Sjenčenje kose

Senčenje kose je slican postupak klasičnim pramenovima. Rasporedom i ukrstanjem raznih pramenova boja postiže se neverovatan efekat. Senčenje kose uglavnom rade devojke koje ne vole klasične pramenove a ne žele ni jednoličnu boju na kosi.

Pramenovi u više boja

Kombinacijom tamnih i svetlih pramenova ili više nijansi pramenova kosi će se dati sjaj i razigranost. Svetliji pramenovi uz postepeno šišanje daju kosi punoću i volumen. Pramenovima se može postići prirodan ili dramatičan izgled, zavisno o vašim željama.

Frizersko Kozmetički Salon ŠIŠKO je pravo mjesto za Vas, kada su u pitanju frizerske usluge najbolji smo u gradu. Naši iskusni frizeri pružiće Vam vrhunsku profesionalnu uslugu bez obzira da li to bilo: Frabanje kose, mini val, nadogranja kose, šišanje, svečana frizura, regeneracija kose ili neka druga vrsta vrizersko kozmetičkih usluga.
Vaš frizerski salon ŠIŠKO Banja Luka.

 
 

Komentari

Poštovani posjetioci obavještavamo Vas da odgovori na komentare mogu da kasne nekoliko dana, te Vas molimo (ukoliko želite brz odgovor) da nas kontaktirate putem mejla ili telefona dostupnim na kontakt stranici. Vaš Šiško.

Na ovo stranici je zabilježeno Jedan komentar

  1. Jelena kaže:

    Pozdrav…prirodna boja kose mi je smjedja,zatim sam imala plave pramenove, pa sam se ofarbala u svijetlo plavu…zeljela bih da promijenim boju kose,vec mi je dosadila, a i izgleda isuseno… htjela bih preci u kestenasto-crvenu, imam srednju duzinu kose, da li mogu preci iz svijetlo plave u tu boju i zanima me koliko bi to kostalo?

Odgovorite

*

code

 
Frizersko kozmetički salon “Šiško“ Banjaluka.

Frizersko kozmetički salon “Šiško“ Banjaluka.

Frizersko Kozmetički Salon ŠIŠKO je pravo mjesto za Vas, kada su u pitanju frizerske i kozmetičke usluge najbolji smo u gradu.

Naši iskusni frizeri i kozmetičari pružiće Vam vrhunsku profesionalnu uslugu bez obzira da li to bilo: farbanje kose, nadogradnja kose, depilacija, liječenje akni, nadogradnja noktiju, svečana frizura, pedikir ili manikir, masaža, korekcija ili farbanje obrva, regeneracija kose ili neka druga vrsta frizerskih i kozmetičkih usluga.

Vaš frizersko kozmetički salon ŠIŠKO Banja Luka.

 

Pretraga!


Usluge...

Novo

Lasersko uklanjanje kapilara – DIODE LASER 980nm

Uklanjanje kapilara DIODE LASER 980nm laserom bez konkurencije je najučinkovitija tehnologija na svijetu.

opširnije...
Novo

Rješenje protiv celulita i masnih naslaga, Velashape aparatom

VelaShape je trenutno najpriznatiji neinvazivni tretman na tržištu, namenjen preoblikovanju tela i uklananju celulita. U pitanju je aparat sa dokazanim efektom u tretiranju celulita kako na površini tako i u dubljim slojevima kože.

opširnije...
Novo

Najsavremenija metoda liječenja: Frakcionim CO2 laserom

Najsavremenija metoda liječenja: Frakcionim CO2 laserom, zaista dramatično može podmladiti kožu i obrisati godine sa vašeg lica kao da ste bili na “plastičnoj” operaciji. Druga važna činjenica je da to nije kozmetički tretman koji ćete uraditi u pauzi dok obavljate više svakodnevnih poslova.

opširnije...
Novo

Kriolipoliza – tretman zamrzavanja masnih naslaga

Kriolipoliza, najpopularnija neinvazivna metoda uklanjanja masnih naslaga. Kombinovanjem kriolipolize i vakumske dijatermije, u samo 4 do 6 tretmana, Cryodin Supreme vas bezbolno riješava masnih naslaga i celulita.

opširnije...

Griz oko očiju ili na licu (MILIE)

Griz oko očiju ili na licu (milie) su bijele tvrde tačkice koje nastaju tako što keratin koji proizvodi koža, ostane zarobljen ispod površine kože stvarajući malu cistu u obliku bijelih tačkica (primarne milie) ili nakupine masti i loja (sekundarne milie).

opširnije...

Uklanjanje hemangioma

Hemangiomi su benigne promjene na koži nastale od endotelnih ćelija koje oblažu krvne sudove, obeležena povećanim brojem normalnih ili abnormalnih krvnih sudova ispunjienih krvlju. Hemangiomi nastaju abnormalnom prolefiracijom endotelnih ćelija krvnih sudova i dijele se na kapilarne i kavernozne hemangiome.

opširnije...

Uklanjanje kurjeg oka

Kurje oko je stečena keratodermija koja predstavlja ograničeno zadebljanje kože belo-žućkaste boje sa tvrdom i veoma osetljivom centralnom zonom. Ovo centralno zadebljanje nastaje usled hiperkeratoze, koja se kao trn prostire u dubini epiderma i veoma je bolno.

opširnije...

Uklanjanje Ksantelazmi

Ksantelazme (Xanthelasma palpebrarum) su benigne promene na koži, mekane na dodir, koje se manifestuju u vidu pločastih oblika žućkasto bele boje, ravne ili blago površinski izdignute iznad nivoa kože. Najčešće se javljaju na koži kapaka, odnosno u unutrašnjem uglu oka, vremenom se uvećavaju i mogu se formirati na više mesta.

opširnije...
Novo

Lasersko uklanjanje kondiloma

salonu Šiško Banjaluka na koži uklanjanje kondiloma vrši se laserom. Laserski zrak prodire do korjena kondiloma, na tretiranom mjestu se pravi zaštitna krastica nakon koje ostaje mlada koža koja se revitalizuje. Broj tretmana je individualan, jer zavisi od otpornosti organizma. Zakažite besplatne konsultacije, a naši estetičari će Vam pružiti najbolje rješenje za Vaš problem i uputiti savjete za prevenciju zaštite od kondiloma.

opširnije...
Novo

Lasersko uklanjanje fibroma

Uklanjanjem fibroma se sprečava dalje širenje virusa po koži, sprečavaju se iritacije koje dovode do različitih povreda i komplikacija koje mogu nastati ukoliko se fibrom nalazi na mestu koje je podložno konstantnom trenju.

opširnije...

Facebook

Brojač posjeta