Nadogradnja kose

Koristimo novu tehniku kako bi nadogradili kosu koja ne oštećuje Vašu prirodnu kosu, ne koriste se nikakvi silikoni i ostala pomagala. Postupak traje oko 4-5 sati uz uklapanje frizure. Korekcija se preporučuje u zavisnosti od rasta vaše kose na 3-4 mjeseca. Kada Vam se kosa nadogradi možete je normalno prati, šišati i fenirati. Nema nikakvih posebnih uslova za održavanje. Kosa je 100% prirodna i najčešće koristimo kosu koju smo mi lično otkupili od onih osoba koje ne žele dugu kosu.

Tehnika koja se koristi kako bi nadogradili kosu danas je rešenje za svaku ženu, koja ima problem sa gustinom i dužinom kose. Želja svake žene kod nas se pretvara u stvarnost. Samim tim što nadogradimo kosu za kratko vrijeme ispunjava se san svake žene, da bude lijepa, atraktivna, poželjna. Da svojom kosom pleni.

Nova tehnika nadogradnje 

Radi se pomoću MIKRORINGOVA , prednost ove nadoradnje u odnosu na keratinsku nadogradnju je u tome što se može premještati odnosno raditi dopuna na 3 mjeseca i ne oštećuje kosu. Radimo sve vrste umetaka od šivane kose preko umetka na trakice.

Kada nadogradimo  kosu kratka kosa postaje duga, rijetka postaje gusta, kosa izgleda lijepše, a žene postaju sigurnije u sebe.

Jednom rječju kada se kosa nadogradi rješavamo više problema, koji su ne samo estetske, već i psihološke i emotivne prirod

Nadogradnja kose

POGLEDAJTE VIDEO

POZOVITE ODMAH