PUSH UP MINI VAL

Push Up Mini Val - Frizersko Kozmetički Salon ŠIŠKOTrajna ondulacija ili minival je hemijski i toplinski način tretiranja kose radi postizanja kovrča.

Push Up Mini Val - Frizersko Kozmetički Salon ŠIŠKOTrajna ili minival je sjajan način dodavanja volumena i kovrča ravnoj kosi. Minival vam daje i onaj jednostavan način održavanja frizure jer je kosu dovoljno oprati i spremni ste za izlazak.

Nije ju potrebno sušiti sušilom za kosu ili ravnati peglama, ili dodatno nakovrčati figarom ili uvijačima.
No, briga oko kose koja je tretirana hemikalijama za minival nije baš tako jednostavna. Potrebno je paziti na kosu na način da joj pružite dovoljno hidratacije i njege kako vrhovi vlasi ne bi popucali i kako kosa ne bi dobila onaj “metla” izgled.

U frizersko kozmetičkom salonu ŠIŠKO možete dobiti uslugu Push Up Mini Val bez oštećenja kose, sigurno ćete biti zadovoljni.

Jeste li znali da minival ne mora biti uvijek onako sitan? Naprotiv, može djelovati kao vaša prirodno kovrčava kosa. Za takav efekt koriste se blage kemikalije, te veliki uvijači kako bi kosa dobila prirodan, mekan izgled. Ako je vaša kosa tretirana bojama za kosu, pramenovima ili nekim drugim hemijskim procesom najbolje bi bilo posavjetovati se sa frizerom jeste li kandidat za minival koji neće oštetiti vašu kosu.

NARUČITE SE U ŠIŠKO SALONU

 
 

Komentari

Poštovani posjetioci obavještavamo Vas da odgovori na komentare mogu da kasne nekoliko dana, te Vas molimo (ukoliko želite brz odgovor) da nas kontaktirate putem mejla ili telefona dostupnim na kontakt stranici. Vaš Šiško.

Na ovo stranici je zabilježeno 3 komentara

 1. Dušica kaže:

  Fantasticno!!! Upravo takve lokne zelim i jos mnogo toga… Super ste

 2. Spomenka kaže:

  Postovani, molim da mi odgovorite ali iskreno da li stavljanje puch sapa u vasem salonu stvarno ne ostecuje kosu? Ja sam oybiljan kandidat posto imam tanku kosu I malo valovitu I nisam zadovaljna frizurom koju imam pa bih da mijenjam.
  S postovanjem

 3. dubravka kaže:

  Poštovani, nedavno am čula o push -up minivalu. Ja imam zaležani-spljošteni zatiljak i prirodno ravnu kosu trenutne dužine do ramena. Zaležani zatiljak mi stvara estetski problem kod frizure. Dalise može staviti gore spomenuti minivalsamo otraga na zatiljak a da ne bude jako kovrčavo ako da na koje viklere,koje veličine,i koje kemikalije koristite molim vas da mi odgovorite ovdje u Krku-RH, gdje živim O PUSH-UP minivalu nikad čuli. Pomozite, lijep pozdrav

Odgovorite

*

code

 
Frizersko kozmetički salon “Šiško“ Banjaluka.

Frizersko kozmetički salon “Šiško“ Banjaluka.

Frizersko Kozmetički Salon ŠIŠKO je pravo mjesto za Vas, kada su u pitanju frizerske i kozmetičke usluge najbolji smo u gradu.

Naši iskusni frizeri i kozmetičari pružiće Vam vrhunsku profesionalnu uslugu bez obzira da li to bilo: farbanje kose, nadogradnja kose, depilacija, liječenje akni, nadogradnja noktiju, svečana frizura, pedikir ili manikir, masaža, korekcija ili farbanje obrva, regeneracija kose ili neka druga vrsta frizerskih i kozmetičkih usluga.

Vaš frizersko kozmetički salon ŠIŠKO Banja Luka.

 

Pretraga!


Usluge...

Novo

Lasersko uklanjanje kapilara – DIODE LASER 980nm

Uklanjanje kapilara DIODE LASER 980nm laserom bez konkurencije je najučinkovitija tehnologija na svijetu.

opširnije...
Novo

Rješenje protiv celulita i masnih naslaga, Velashape aparatom

VelaShape je trenutno najpriznatiji neinvazivni tretman na tržištu, namenjen preoblikovanju tela i uklananju celulita. U pitanju je aparat sa dokazanim efektom u tretiranju celulita kako na površini tako i u dubljim slojevima kože.

opširnije...
Novo

Najsavremenija metoda liječenja: Frakcionim CO2 laserom

Najsavremenija metoda liječenja: Frakcionim CO2 laserom, zaista dramatično može podmladiti kožu i obrisati godine sa vašeg lica kao da ste bili na “plastičnoj” operaciji. Druga važna činjenica je da to nije kozmetički tretman koji ćete uraditi u pauzi dok obavljate više svakodnevnih poslova.

opširnije...
Novo

Kriolipoliza – tretman zamrzavanja masnih naslaga

Kriolipoliza, najpopularnija neinvazivna metoda uklanjanja masnih naslaga. Kombinovanjem kriolipolize i vakumske dijatermije, u samo 4 do 6 tretmana, Cryodin Supreme vas bezbolno riješava masnih naslaga i celulita.

opširnije...

Griz oko očiju ili na licu (MILIE)

Griz oko očiju ili na licu (milie) su bijele tvrde tačkice koje nastaju tako što keratin koji proizvodi koža, ostane zarobljen ispod površine kože stvarajući malu cistu u obliku bijelih tačkica (primarne milie) ili nakupine masti i loja (sekundarne milie).

opširnije...

Uklanjanje hemangioma

Hemangiomi su benigne promjene na koži nastale od endotelnih ćelija koje oblažu krvne sudove, obeležena povećanim brojem normalnih ili abnormalnih krvnih sudova ispunjienih krvlju. Hemangiomi nastaju abnormalnom prolefiracijom endotelnih ćelija krvnih sudova i dijele se na kapilarne i kavernozne hemangiome.

opširnije...

Uklanjanje kurjeg oka

Kurje oko je stečena keratodermija koja predstavlja ograničeno zadebljanje kože belo-žućkaste boje sa tvrdom i veoma osetljivom centralnom zonom. Ovo centralno zadebljanje nastaje usled hiperkeratoze, koja se kao trn prostire u dubini epiderma i veoma je bolno.

opširnije...

Uklanjanje Ksantelazmi

Ksantelazme (Xanthelasma palpebrarum) su benigne promene na koži, mekane na dodir, koje se manifestuju u vidu pločastih oblika žućkasto bele boje, ravne ili blago površinski izdignute iznad nivoa kože. Najčešće se javljaju na koži kapaka, odnosno u unutrašnjem uglu oka, vremenom se uvećavaju i mogu se formirati na više mesta.

opširnije...
Novo

Lasersko uklanjanje kondiloma

salonu Šiško Banjaluka na koži uklanjanje kondiloma vrši se laserom. Laserski zrak prodire do korjena kondiloma, na tretiranom mjestu se pravi zaštitna krastica nakon koje ostaje mlada koža koja se revitalizuje. Broj tretmana je individualan, jer zavisi od otpornosti organizma. Zakažite besplatne konsultacije, a naši estetičari će Vam pružiti najbolje rješenje za Vaš problem i uputiti savjete za prevenciju zaštite od kondiloma.

opširnije...
Novo

Lasersko uklanjanje fibroma

Uklanjanjem fibroma se sprečava dalje širenje virusa po koži, sprečavaju se iritacije koje dovode do različitih povreda i komplikacija koje mogu nastati ukoliko se fibrom nalazi na mestu koje je podložno konstantnom trenju.

opširnije...

Facebook

Brojač posjeta