Svilene trepavice

Maskara Vam više neće biti potrebna uz nove, SVILENE TREPAVICE koje se nadogradjuju na Vaše prirodne najnovijom metodom, za prirodan a pravi holivudski izgled. Niste zadovoljni Vašim trepavicama, a ne volite vještačke? Imali ste već loša iskustva kada vještačka trepavica spadne. Zaboravite na to ZAUVIJEK !!!

Novi metod produžavanja trepavica svilenim nitima daje Vam onaj fini, zavodljiv pogled i tajanstven izgled, i dozvoljava da sa svojim sjajnim svilenim trepavicama plivate, sunčate se, tuširate se… namigujete… bez straha da ćete ih izgubiti. Jedino što treba da uradite je da ih, s vremena na vreme dogradite (ili dopunite).

TREPAVICE su identicne prirodnim, i potpuno se razlikuju od prethodnih nadogradnji trepavica u bokorčićima.

Stavljaju se direktno na dlaku, a sa njom i otpadaju. Baš kao i vlasi kose, i trepavice imaju svoj prirodni životni ciklus, pa kada otpadne jedna trepavica, na njenom mestu raste nova.

Tako da ove trepavice ne otpadaju sa prirodne, nego zajedno s njom, pa je zato potrebno nadograditi novu svilenu trepavicu na novu prirodnu. U proseku je potrebno jednom mijesečno dopuniti ih.

Cijena nadogradnje OVAKVIH  TREPAVICA u Frizerskom salonu „ŠIŠKO“ u Banjoj Luci, zavisi od gustine, odnosno broja trepavica koje se nadogradjuju. Najčešće je to cena od 70 do 100 KM. Dopunu SVILENIH TREPAVICA bi trebalo raditi svakih mjesec dana, cijena je do 50 KM.

U čemu je novost i prednost ovih trepavica u odnosu na prethodne varijante:

  • Svaka nit se pojedinacno nadogradjuje specijalnim lepkom na jednu prirodnu trepavicu, pa deluje savršeno prirodno.
  • Trepavice su dostupne u više boja i dužina, kako bi se sasvim stopile sa vašim prirodnim.
  • Tretman je bezbolan i traje izmedju sat i dva, zavisno od broja trepavica koje se nadogradjuju.
  • Važno je da znate da na nadogradnju treba da dodjete bez ikakve šminke, jer šminka otežava nanošenje vlakana, baš kao i bilo kakva krema koja se nanosi na očnu zonu i trepavice.
  • Vaše prirodne trepavice neće biti oštećene.
  • Na ove trepavice možete staviti maskaru, ali ne koristite vodootpornu za čije uklanjanje su potrebni uljni skidači šminke.
Uostalom, nećete ni imati potrebu da stavljate maskaru !!!
Svilene trepavice
svilene trepavice

POGLEDAJTE VIDEO

POZOVITE ODMAH